Bulvár

Politikai pályával kacérkodik a londoni olimpia szépségkirálynője

  • VNA

A 24 esztendős horvát kosárlabdázó, Antonija Misura volt a londoni olimpia szépségkirálynője - most politikusnak készül.

A tavalyi londoni olimpia legszebb női résztvevőjének (Miss London) választották meg a horvát kosárlabdázót, Antonija Misurát. A mindössze 24 esztendős játékos különösen népszerű volt a férfiak körében a játékok idején, most azonban nem csak külsejével és a pályán nyújtott teljesítményével hívná fel magára a figyelmet. Misura kisasszony ugyanis a politikai pálya felé kacsintgat, bejelentette ugyanis, hogy otthonában, Sibenikben szeretné aktívan támogatni a Horvát Demokratikus Unió (DHZ) pártját a közelgő választásokon.

Vajon melyik politikai ellenfél tud(na) nemet mondani Misura kisasszonynak?

"Számomra nem lenne gond, ha a városvezetés üléseire kellene járnom. Még az sem jelentene problémát, ha emiatt rendszeresen haza kellene repülnöm Franciaországból" - nyilatkozta Misura, aki éppen a napokban írta alá első külföldi (három évre szól) szerződését a francia élvonalban szereplő Toulouse csapatához. A csinos játékos - aki tavaly a 10. helyen zárt a horvát női csapattal az olimpián - utolsó Sibenikben töltött évében 18,5 pontot, négy lepattanót és 4,7 gólpasszt átlagolt mérkőzésenként.