Női kézilabda BL

Larvikban játssza a döntő első felvonását a Győri Audi ETO

Az Európai Kézilabda Szövetség által kedden 11 órakor tartott sorsoláson eldőlt, hogy május 4-én vagy 5-én idegenben játssza a női Bajnokok Ligája-döntő első mérkőzését a Győri Audi ETO KC. A visszavágóra május 11-én vagy 12-én kerül sor a Veszprém Arénában. A döntők pontos időpontja az EHF és a közvetítő televíziók egyeztetéseit követően válik véglegessé.

Győr-Valcea Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágó

"Az idei BL-elődöntők tisztán megmutatták, hogy semmi jelentősége nincs annak, hogy egy csapat idegenben vagy hazai környezetben játszik először. A döntő két mérkőzésből áll, tehát 120 perc iszonyúan kemény csatára kell felkészülnünk, hiszen lehet, hogy ennek a 120 percnek az utolsó másodperceiben dől majd el, ki lesz az új bajnok Európában" - mondta Ambros Martín vezetőedző a sorsolás után.

A párharc első felvonására a klub a győri szurkolók számára buszokat indít Norvégiába. Az oda-vissza út ára 1000 forint. A buszjegyet a mérkőzésjeggyel együtt lehet megvásárolni.

A hazai visszavágóra az Aréna hosszú oldalára 12 ezer, míg a rövid oldalára 10 ezer forintért lehet belépőt vásárolni. A kisalföldi klub a 2012/2013-as bajnoki szezonra szóló, valamint a Bajnokok Ligája ülő- és állóbérleteseinek elővásárlási lehetőséget biztosít április 18. és 20. között. A bérletes elővásárlási jog személyesen, a bérlet felmutatásával érvényesíthető. A bérlettel nem rendelkezők április 24-től juthatnak hozzá a jegyekhez a Magvassy Mihály Sportcsarnokban található ETO-shopban. A BL-döntőre kizárólag személyesen lehet jegyet vásárolni a fenti helyszínen, készpénzes fizetéssel. Jegyfoglalásra, átutalással történő fizetésre a kiemelt érdeklődésre való tekintettel ezúttal nem lesz lehetőség.

További információk a klub hivatalos honlapján találhatóak.

Ambros Martin együttese múlt csütörtökön drámai küzdelemben, összesítésben egy góllal múlta felül a román Oltchim Valcea együttesét, így a tavalyi és a 2009-es finálé után ismét döntőt játszhat.