Supersport

Talmácsi Gábor újra motoron

Talmácsi Gábor csütörtökön Aragónban motorozott, ugyanis csapata, a Prorace Team tesztelést biztosított számára, hogy kipróbálhassa magát és motorját is a nyitóversenyen elszenvedett bukás után.

"Kemény egy hónap van mögöttem és bár a sérüléseim szerencsére egyre jobban gyógyulnak, fizikailag még nem vagyok száz százalékos formában. Nagyon örülök, hogy volt alkalmam kipróbálni ma magamat és a tervek szerint néhány nap múlva Alcarrasban újra motorozhatok, ami szintén egy remek lehetőség arra, hogy formába hozzam magamat. Az állkapcsom egészen jól bírta a terhelést, a bal bokám már kevésbé tolerálta a váltások miatti igénybevételt. Mindent megteszek, hogy ott legyek az aragóni rajtrácson, de még túl kell esnem egy kötelező kontrollvizsgálaton jövő hét pénteken, ahol a végső döntést az orvosok hozzák meg" - idézi Talmácsit hivatalos honlapja.

A világbajnok motoros a Superbike gyorsaságimotoros-vb idénynyitó viadalának szabadedzésén hatalmasat bukott. A 31 éves pilóta egy olajfolton megcsúszva esett el, rövid időre az eszméletét is elvesztette, eltört az alsó állkapcsa, agyrázkódást és komoly zúzódásokat szenvedett.