Kézilabda

Április elsejei tréfába keverték Nagy Lászlót a németek?

Ha nem április elseje lenne, a nap híreként tálalhatnánk, hogy Nagy László Veszprémből két évre a Füchse Berlinhez igazol.

Hétfőn kora délután a német Füchse Berlin oldalán egy érdekes hír látott napvilágot, amely szerint a magyar válogatott 32 esztendős átlövője, Nagy László két évig náluk folytatja pályafutását. A - vélhetően csak április elsejei tréfának szánt - írás szerint a 209 centiméter magas játékos két éves szerződést kötött a német klubbal. "Pályafutásom során játszottam magyar és spanyol klubokban is, így most nagyon örülök annak, hogy a világ legerősebb bajnokságában is megmutathatom tudásomat" - idézi a berlini klub oldala a tréfáról vélhetően mit sem sejtő Nagyot.

A hírt persze táplálhatja az tény, hogy klasszisunk tizenkét évig játszott a világhírű Barcelonában, ahol olyan kézilabdázókkal szerepelt együtt, mint Iker Romero és Konsztantyin Igropulo, akik most történetesen éppen a Füchse Berlin játékosai. "Iker és Tino sokat meséltek nekem a városról, ezért érdekelt most különösen a klub" - szárnyalt tovább a berlini tréfamester fantáziája a cikk megírásakor. Na persze ha tényleg van valóságalapja a hírnek, akkor vélhetően a fontos BL-negyeddöntőre készülő veszprémi klub szurkolói sem mosolyognának annyira jót a sztorin, és akkor lenne csak igazán teljes az április elsejei átverés...