VB 2014

Scolarit lenyűgözte Marcelo, bővült a brazil keret

Brazília 1-1-re végzett Oroszországgal Londonban barátságos labdarúgó mérkőzésen. A dél-amerikai gárda szövetségi kapitánya, Luiz Felipe Scolari különösen a Real Madrid védőjére, Marcelóra fókuszált.

Marcelo

Scolari az oroszok elleni meccset megelőzőn többek között arról beszélt, hogy Marcelo offenzív képességei kiválóak, ám védekezésben vannak hiányosságai.

"Mindenki arról beszél, hogy Marcelo kiváló támadásban, ám gondjai akadnak, amikor védekezni kell - mondta Scolari. - Ezúttal elől és hátul kiegyensúlyozott volt, úgy érzem, találtunk egy újabb játékost keretbe. Marcelo technikás, jól cselez, felülmúlta a várakozásaim."

Scolari újabb kinevezése óta harmadszor irányította a brazil válogatottat és az oroszok ellen sem tudott győzni. Ennek ellenére elégedett volt csapata fejlődésével.

"Lépésről lépésre haladunk, rendre fejlődünk valamiben és egy-két játékossal mindig bővül a listám - mondta Scolari. - Az oroszok gólját követően elégedett voltam a játékunkkal. Jól járattuk a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki és egyenlítettünk."


 

[1397174] 2013-03-25 20:30:00 Brazília - Oroszországx;