Bulvár

Győri focista oldalán vigasztalódik Haraldsen

A norvég női kézilabda-válogatott és a Győri Audi ETO kapusa, Katrine Lunde Haraldsen válófélben van férjétől, ám a hírek szerint már nem magányos: az NB I-ben éllovas Győrt erősítő szerb középpályással, Nikola Trajkoviccsal alkot párt.

A világklasszis kapus két éve férjével, a szintén labdarúgó Tom Reidar Haraldsennel érkezett Győrbe, két év elteltével azonban kapcsolatuk válságáról beszélt. "Néha másképpen alakulnak a dolgok életben, mint ahogy azt az ember eltervezi. A házasságom az én magánügyem, ezért nem akarok róla beszélni" – idézi Lunde Haraldsen közleményét a Blikk.

A lap szerint a kapus tavasszal kezdett el találkozgatni Trajkoviccsal, aki a győriek délszláv játékosai, a szerb Andrea Lekics és a montenegrói Jovanka Radicsevics révén ismerte meg a norvégot. A férj sem maradt egyedül, a hírek szerint egy magyar hölgybe szerelmes.

Trajkovics állítólag a vasárnap véget érő szerbiai Európa-bajnokságon is a belgrádi helyszínen szurkolt hazája csapatának, valamint kedvese együttesének, a második helyet szerző Norvégiának. Sőt szemtanúk állítják, hogy Trajkovicsot már a nyáron, a londoni olimpián Lundéval együtt látták.