Átigazolás

Tisztveszteséget szenvedhet az Atlético

  • SZA

Elhagyhatja egyik legjobb játékosa az Atlético Madridot. Arda Turan, a spanyolok török középpályása ugyanis ügynöke szerint Európa öt leggazdagabb együttesébe távozhat az év végeztével.

Otthagyhatja a sikert sikerre halmozó Diego Simeone Atlético Madridját az 59-szeres török válogatott Arda Turan. A matracosokkal az elmúlt egy évben Európa Ligát és európai Szuperkupát is nyerő egykori Galatasaray-sztár ügynöke szerint nem is akárki fogja leigazolni a támadó középpályást.

,,Szeretném, ha egy másik ligában, egy másik csapatban játszhatna Arda"- nyilatkozta Ahmet Bülüt a TRT-nek. ,,Ő is egy új élményre vágyik. Már el is mondtuk a csapatnak a dolgot, s ha minden sikerül, akkor a szezon végén elhagyja az Atlétit."

Az ügynök jóval kevésbé játszott nyílt lapokkal, amikor arról volt szó, hova mehet védence. ,,Csak öt csapat létezik Európában, mely ki tudná fizetni átigazolásának árát. Az egyikbe fog távozni az öt közül."

A török szerződésében 24 millió eurós kivásárlási záradék van; a Paris Saint-Germain és az Anzsi Mahacskala érdeklődik felőle a leginkább.