NB II

Márton Gábor sikeres Mislenyben, de az élvonalba vágyik

A PMFC-vel is egyre többször szóba hozott Márton Gábor először az NB I-ben, majd külföldön bizonyítana.

Márton Gábor az élvonalban dolgozna

Márton Gábor és a Kozármisleny remek szezont zárt az NB II Nyugati csoportjában. A csapat 32 megszerzett pontjával a harmadik helyen áll.

"Mislenyben nehéz az embernek rosszul éreznie magát: ez egy érdekes kis sziget a magyar futballban, olyan szurkolókkal, akik jóban-rosszban mindig mellettünk állnak, és egy olyan stábbal, amellyel öröm együtt dolgozni. És sajnos vagy hál’ istennek itt nem olyan a helyzet, mint máshol. Félévente új a keret, ezért új impulzusok érnek, nem érek rá pihenni. Sokat kell dolgozni azért, hogy az ide kerülő játékosok odaérjenek, ahova szeretnénk. Persze a célom nekem is az, hogy idővel feljebb lépjek. Ha lesz olyan megkeresés, amelyik mindenki számára szimpatikus, akkor elvállalom. A cél tehát az NB I., de hosszabb távon külföldön szeretnék dolgozni, bizonyítani" - jelentette ki a bama.hu-nak a szakember

Márton nem tagadta, az utóbbi időben egyre többször hangzik el a neve a PMFC-vel kapcsolatban.

"Ez most nem etikus kérdés. Mit mondjon egy edző ilyen helyzetben? A PMFC-nek jelenleg Supka Attila a vezetőedzője, Márton Gábor pedig a Kozármislenyt irányítja. Nem szabad erről többet beszélni" - mondta a pro licenccel nem rendelkező szakember.