Férfi kézilabda BL

A Schaffhausen edzője szerint pontot érdemeltek volna

Óriási küzdelemben a második félidőben végig váltott vezetéssel, kiélezett csatában egy óriási kínai figurával nyert a Pick Szeged az utolsó másodpercben a Kadetten Schaffhausen ellen.

A találkozó után a főszereplőket a Délmagyar kérdezte.

Skaliczki László: "Egy nagyon szép mérkőzést láthattunk, ahol mindkét csapat sokat és viszonylag jól lőtt. Mi a hetesek értékesítésével kilógtunk ebből. Nem volt sok technikai hibánk, mégis mindig azokat megbüntette a Kadetten. A mérkőzés kimenetelét nagyban meghatározta az, hogy a kiállításokat ki hogyan használta ki, illetve vészelte át. A végjátékban Dobojban hasonló helyzetben ikszekre mentettünk meccseket, most hasonló helyzetben a győzelmet vívtuk ki. Néhányan BL Final Fourosnak tartanak minket, ettől még egy kicsit messze vagyunk. Fontos győzelem volt, köszönöm a közönségnek a buzdítást!"

Vadkerti Attila: "Igaza volt az ellenfél mesterének, amikor azt mondta, mindkét csapat már korábban is megnyerhette volna a meccset. Gratulálok az ellenfélnek, viszont örülök annak, hogy ezen a hitchcocki meccsen végül nekünk volt szerencsénk és happy enddel végződött a találkozó."

Petr Hrahovec: "Nehéz értékelnem ezt a mérkőzést, a játék alapján megérdemeltünk volna legalább egy pontot. Egy nagyon jó meccset játszottunk, meg kell dicsérnem a csapatomat, morálisan is helyt álltunk. Nagyon jól védett a kapusunk, ebből sok kontrát tudtunk indítani, amiket többnyire sikerült is befejeznünk. Az ilyen szoros meccseken, amikor egy-két gólon múlik, akkor nagyon fontos, hogy ne vétsünk technikai hibákat. Sajnos nem tudtuk kihasználni a kettős előnyünket a mérkőzés végén."

Andrija Pendic: "Nagyon kemény meccset játszottunk egy fantasztikus atmoszférájú csarnokban. A legjobbat hoztuk ki magunkból, a végjátékban sajnos nem volt szerencsénk."