Átigazolás

Skrtel Nápolyban folytatja?

Olaszországba igazolhat északi szomszédunk válogatottjának hórihorgas védője. Az Serie A-ban szereplő Napoli labdarúgócsapata élénken érdeklődik az angol Liverpool szlovák középhátvédje, Martin Skrtel iránt.

Az olasz napoli érdeklődik az angol Liverpool játékosa iránt

Azok után, hogy Ezequiel Lavezzit sikerült jó pénzért Párizsba passzolni, a nápolyiak a befolyó összegből védelmüket erősítenék meg. Az olasz Tuttosport értesülései szerint első számú kiszemeltjük Martin Skrtel.

A szlovák védő állítólag nem elégedett helyzetével a Liverpoolnál, s korábban már a Manchester City-vel és az Anzsi Mahacskalával is szóba hozták. Az átigazolást nehezíti, hogy a Vörösök nem szeretnének megválni a kőkemény játékostól. A Napolinál azonban remélik, hogy többek között Skrtel honfitársa, Marek Hamsík közbenjárásával sikerül Olaszországba csábítani a labdarúgót.

Skrtel 2008-ban igazolt Liverpoolba a Zenit Szentpétervár csapatától. Az első két évében még csak kiegészítő ember volt, később már stabil csapattag. Skrtel a szlovák válogatottal részt vett a 2010-es világbajnokságon, összesen 53 mérkőzésen 5 gólt szerzett a nemzeti együttesben.