Átigazolás

A holland-verő dánok középpályása Koman új csapattársa

megosztom

A francia másodosztályban szereplő AS Monacóhoz szerződött a Dánia válogatottjával az Európa-bajnokságon szerepelt Jakob Poulsen.

Jakob Poulsen a Dánia-Portugália mérkőzésen az Európa-bajnokságon 2012-ben.

A 29. születésnapját július elején ünneplő középpályás nagyszerű kihívásnak nevezte a lehetőséget a Monacónál, amellyel szeretne minél hamarabb feljutni a Ligue 1-be.

A nagyhercegség csapata 2000-ben még francia bajnok volt, 2004-ben a Bajnokok Ligája döntőjében szerepelt, de 2011-ben kiesett az első osztályból, majd a Ligue-2-ben is rosszul szerepelt tavaly ősszel, de - többek közt a magyar válogatott Koman Vladimir leigazolásának köszönhetően - tavasszal a 8. helyre kapaszkodott a tabellán. A következő idényben az olasz Claudio Ranieri próbálja majd feljutásra vezetni az együttest.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom