Átigazolás

Hulkot válogatott formája még kívánatosabbá teszi a Chelsea számára

A Bajnokok Ligája-győztes Chelsea valószínűleg mindent meg fog tenni azért, hogy leigazolja Hulkot, a Porto brazil csatárát.

A háromszoros portugál bajnok, Európa Liga-győztes Hulkot a Chelsea-nél már korábban kinézték, a brazil válogatott utóbbi mérkőzésein mutatott teljesítménye azonban állítólag megerősítette Roman Abramovics tulajdonost abban, hogy meg kell szereznie a játékost.

Brazília együttese május vége óta négy felkészülési meccset játszott, és Hulk mindegyiken kezdő volt, ráadásul Dánia és Argentína ellen összesen három gólt szerzett.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!