Bundesliga tippverseny

Tarolt az Eurosport a tippjátékban

Az Eurosport és hathárom.hu között zajló tippverseny 11. körében az Eurosport nyolc helyes tippel jelentkezett, így simán megnyerte a fordulót.

A Bundesliga 20. fordulójában csak egyet hibázott az Eurosport magyar nyelvű részlege, így sima 8-5-ös részsikert aratott hathárom.hu-val szemben a két szerkesztőség között zajló tippjátékban. Az összetettben két ponttal elhúzott ugyan az Eurosport előttünk, azonban a hátrány még bőven ledolgozható. A csatorna magyar nyelvű honlapján természetesen büszkén kommentálja a nem mindennapi teljesítményt Szathmári Attila.

"A szerkesztőségi tippverseny történetében első ízben sikerült nyolc találatot bevinni a Bundesliga csapatoknak.

Hogy mekkora eredmény ez, jól mutatja ellenfelünk, a hathárom.hu négy pontja.

Nem állítható tehát, hogy kiszámítható körön vagyunk túl. Az Eurosport-on csak a Hertha-Hamburg meccs fogott ki, pedig de szép lett volna egy színtiszta 9-es. De ne legyünk telhetetlenek, hagyjunk célokat későbbre is.

Az összetett állás „csapatban” és „egyéniben” is komoly változásokon ment keresztül a mögöttünk hagyott két hétben. A fordulónapon fennálló „szalonremi” (4-4) azóta már 6-4-re változott. Hasonló tavaszi villámrajtra van tehát kilátás, mint ősszel. (Csak nehogy ugyanúgy folytatódjon a dolog…)"

Hogy hogyan áll az egyéni verseny az Eurosportnál, azt Szathmári Attila cikkjéből megtudhatod.

Bundesliga-tippjáték
Hathárom.hu-Eurosport
Mérkőzés Hathárom-tipp Eurosport-tipp Végeredmény
Hannover 96-Nürnberg 1 1 1
Dortmund-Hoffenheim 1 1 1
Bayern München-Wolfsburg 1 1 1
Werder Bremen-B. Leverkusen 1 x x
Augsburg-Kaiserslautern 2 x x
Hertha Berlin-Hamburger SV x x 2
1. FC Köln-Schalke 04 2 2 2
Mainz 05- Freiburg 1 1 1
VfB Stuttgart-M`gladbach 1 2 2