Válogatás

Íme, a legjobb testű sportolók

Alábbi összeállításunkkal hölgy olvasóinknak szeretnénk kedveskedni. Íme - egy szubjektív - válogatás a legizmosabb, legszebb testtel büszkélkedő sportolókról.

Az amerikai jégkorongozó, Ryan Kesler jelenleg a Vancouver Canucks csapatát erősíti, 2008-ban tagja volt a vancouveri téli olimpián ezüstérmet nyert hokiválogatottnak.

Ryan Kesler

Az egyik legismertebb angol labdarúgó - aki feleségével, Victoriával hatalmas divatbirodalmat épített fel - 2007-ben, majd 2009-ben - párjával együtt - az Armani márka arca volt, nem meglepő módon a fehérnemű-kollekciót fotózták velük.

David Beckham

Cristiano Ronaldót aligha kell bemutatni bárkinek is. A Real Madrid portugál labdazsonglőre klubszinten és egyénileg is minden jelentősebb trófea birtokosa. Giorgio Armani benne is fantáziát látott, David Beckham után ő volt az alsóneműk reklámarca.

Cristiano Ronaldo

2011-ben Rafael Nadalt, a 10-szeres Grand Slam-győztes teniszezőt öltöztették Armani alsónadrágba és farmerba.

Rafael Nadal

Talán kevesen tudják Usain Boltról, hogy gerincferdülése miatt az egyik lába két és fél centivel rövidebb a másiknál. Ez az aprócska "hiba" sem akadályozta meg a 195 centiméter magas jamacai sprintert, hogy begyűjtsön három olimpiai és öt világbajnoki aranyérmet. Bolt a 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartója.

Usain Bolt

És a végére egy hazánkfia: Gyurta Dániel, a 200 méteres mellúszás kétszeres világbajnoka, aki reményeink szerint jövőre olimpiai arannyal gazdagítja tekintélyes éremkollekcióját.

Gyurta Dániel