Férfi kézilabda

Tatai Péter örül a neves csapatoknak

A Pick-Szeged és a magyar válogatott kapusa, Tatai Péter a bajnoki szezon befejeztével bokaműtéten esett át. A játékos azóta már jobban van, és izgatottan várja a szegedi BL-szereplést.

Tatai Péter már várja a BL-meccseket
Mint arról a hatharom.com is beszámolt, Tatait június közepén meg kellett műteni. "Régóta fájt a bokám, így halaszthatatlan volt a beavatkozás." - mondta még akkor az egykori veszprémi hálóőr.

A játékos rehabilitációja jól halad, a hétköznapi életben már "teljes értékű embernek" számít, így valószínű, hogy együtt kezdheti el a csapattal a felkészülést a következő évadra. A Bajnokok Ligája sorsolásáról a 28 éves hálóőr annyit mondott: komolyan örül neki. Mint megírtuk, a magyar ezüstérmes a francia Montpellier, a német Kiel, a dán Köbenhavn és az Ademár León együtteseivel találkozik a legrangosabb kupa csoportküzdelmei során.

"Nagyon jó csapatokat kaptunk, de ilyen neves ellenfelekkel megmérkőzni mindig nagy dolog, komoly kihívás. Az elmúlt idényben bemutattunk jó néhány bravúrt, most is erre lesz szükségünk, ha tovább szeretnénk jutni a csoportból. Miért ne sikerülne? Az idén is összejött, képesnek tartom a Pick Szegedet egy újabb csodás eredmény elérésére."- olvasható a szegedi klub hivatalos honpalján Tatai értékelése.