Átigazolás

Henderson fél lábbal már a Liverpoolban, N'Zogbia is követheti

Kenny Dalglish új kiszemeltje a Wigan Athletic szélsője, Charles N'Zogbia, akit 15 millió fontért igazolnának le. Közben a hírek szerint köszöbön áll a megegyezés Jordan Hendersonnal, a Sunderland 20 éves középpályásával.

Jordan Henderson a Liverpoolba tartA The Sun szerint a Vörösök megemelték ajánlatukat az angol felnőttválogatottban is bemutatkozott Hendersonért, 12 millió fontról 15-re, ami már tárgyalóképes alapot jelent a Sunderlandnek, a klub eredetileg 18 millióban állapította meg a fiatal középpályás értékét. Az Anfield Roadon remélik, hogy még azelőtt nyélbe ütik az üzletet, hogy a játékos elutazna az angol U21-es csapattal a dániai kontinenstornára.

A 25 éves N'Zogbiára a Premier League hajrájában figyelt fel a Liverpool menedzsere, a francia játékos oroszlánrészt vállalt abban, hogy a Wigan elkerülte a kiesést és a 16. helyen zárta a bajnokságot. Januárban a Birmingham is vitte volna, de 12 milliós ajánlatukat elutasította klubja. Viszont szerződése jövőre lejár az Athleticnél, így a vezetőség bizonnyal nehezen áll ellen a Vörösök által kínált 15 milliónak.