Real Madrid

Mourinho most éppen maradni akar

Jose Mourinhóval mindig történik valami, most éppen jól érzi magát a Real Madridnál, és szívesen kitöltené négyéves szerződését.

Mourinho mutogat - Fotó: AFP

Jose Mourinho most éppen nem Angliáról álmodozik, nem a távozását pendíti meg, hanem maradni akar Madridban. Érdekes fordulat, főleg miután állítólag Florentino Perez ultimátumot adott neki: bajnokságot, vagy BL-t kell nyernie az idény végén, különben megválnak tőle. Ez azért következett be, mert a bajnokságban már hét pont a Real Madrid hátránya a listavezető Barcelona mögött, így egyre kevesebb az esély a madridiak bajnoki címére. Mindezek ellenére Mourinho hosszú távra tervez a Realnál, legalábbis elmondása szerint.

„Nem akarok visszatérni Olaszországba, négy év van még hátra a szerződésemből, ki akarom tölteni. Nyomás alatt kell játszanunk, minden mérkőzést meg akarok nyerni. A jövőm nem az eredményeken múlik, nem azon hogy a Király Kupa döntőjében esetleg a Bajnokok Ligájában nyerünk vagy vesztünk. A döntés csakis a vezetőkön múlik, ha a klub és én is boldogok vagyunk, akkor a jövőm mindenki számára egyértelmű. Nincs tökéletes klub, olyan nem létezik, mint ahogy én sem vagyok tökéletes, mert olyan edző sincs. Most nagyon boldog vagyok, megkaptam a garanciákat arra, hogy haladunk egy irányba, amit nagyon szeretek” – nyilatkozta a „The Special One” a Real Sociedad elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.