Tippliga szabályok - Tippelés ismertető

Tippelési felület ismertető

A hatharom.com oldalán jelenleg labdarúgó mérkőzésekre adhatod le a tippjeidet. Tippeléskor egy rendes online fogadóirodánál megszokott módon számos fogadási típus közül választhatsz, így természetesen többek között fogadhatsz a nyertesre, a pontos végeredményre, a gólszerzőre, de számos sokaknak egzotikus típusú fogadásra - így például ázsiai hendikep - is leadhatod a tipped. Tippeléskor 1 és 10 egység közötti tétet adhatsz meg. Ugyanarra a fogadási kimenetre csak egy tippet adhatsz le. Tájékoztató célból több iroda oddsát is megjelenítjük., de mindig a rendszerünkben szereplő aktuálisan legjobb oddson adhatod le tippjeidet.

A tippekhez lehetőség nyílik indoklást írni. Tilos más oldalról vagy tippelőtől másolni, különböző meccseknél ugyanazt az indoklást megadni. Akik előbbi szabályokat megszegik kizárhatóak a tippelésből, így a tippligákból is.

Csak regisztrált felhasználóink adhatnak le tippeket az oldalon.

2013. június 1-jétől kezdődően egy adott hónapon belül maximum 100 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.

Minden felhasználónak saját tippösszesítő profil aloldala van, ahol nyomon követhetőek a tippadó élő és lezárt tippjei, valamint tippelési statisztikái.

Ranglista oldalunkon a tippjátékosok listáját tekinthetitek meg. Ezen ranglisták több szempont alapján rendezhetőek, így például profit, ROI, találati arány, stb. Természetesen különböző időtávokra vonatkozóan is lehetőség nyílik leszűrni a vonatkozó időszakban aktív felhasználókat. Ezen ranglista oldal kiválóan alkalmas a jó teljesítménnyel bíró tippelők leszűrésére. Ezek azok a felhasználók, akiket érdemes lehet folyamatosan követni, figyelemmel kísérni, tippjeiket esetleg saját magunknak is megtenni.

 

Értékesítsd a tippjeidet!

Idővel lehetőség nyílik a kiválasztott tippelőkre feliratkozni, valamint majd annak lehetőségét is meg kívánjuk teremteni, hogy a legjobb indoklásokat író, illetve a legjobb hosszú távú teljesítménnyel bíró felhasználók tippjeiket rendszerünkön keresztül értékesíthessék, és ezáltal külön bevételre tegyenek szert. A következő feltételeket kell teljesíteni, hogy valaki oldalunkon a tippjeit értékesíthesse:

1.   Professzionális, hozzáértő, egyedi indoklásokat ír tippjei többségéhez.
2.   Teljesítménye konzisztens, bankrollja nem ingadozik szélsőségesen.
3.   Profitot termel hosszú távon.

 

Tippliga szabályok

Vegyél Te is részt a hatharom.com havonta megrendezésre kerülő tippligáiban, ahol a részvétel ingyenes, azonban akár komoly összegeket is nyerhetsz! Minden hónapban több tippligát is rendezünk, ezek díjazása változó, de mindegyik esetben minimum 100$ a díjalap.

A tippligákban történő részvétel díjtalan. Az egyes tippligákban való kvalifikációs szempontok eltérőek, van ahol csak a végeredmény fogadások kerülnek beszámításra, máshol csak bizonyos ligákra leadott tippeket figyelünk, megint máshol fogadási típus szerinti rangsorolás valósul meg. A pontos kvalifikációs feltételek az adott tippliga leírásában olvashatóak el.

A felhasználó tippjei automatikusan besorolásra kerülnek azon tippligákba, amelyek esetében azok a kvalifikációs feltételeknek megfelelnek. Az, hogy az adott felhasználó végül ténylegesen kvalifikál-e a nyereményre, a díjazásban részt vehet-e az adott tippligában az attól függ, hogy maradéktalanul teljesíti-e a vonatkozó kvalifikációs feltételeket. Az előbb említetteken kívül többek között ilyen lehet még egy előre meghatározott minimális tipp-, indoklás-, vagy cikkhozzászólás-szám is. A kvalifikált játékosokat a 'Kvalifikált' felirat, valamint zöld szín jelöli a tippliga ranglistákon.

A tippligákban a játékosok rangsorát jellemzően az általuk elért szűrt profit nagysága határozza meg.

Az egyes tippligáknál kiírásra kerül, ha a hivatalos végeredmény kihirdetésre került már. Ezt követően pár napon belül várható a nyeremények megérkezése. Minderre jellemzően a tippligát követő hónap első 15 napjában kerül sor.

A díjak jóváírása a nyertesek szponzor fogadóirodában vezetett számlájára vagy Skrill számlájára történik.