Tippliga szabályok - Tippelés ismertető

Tippelési felület ismertető

A hatharom.com tippligák oldalán jelenleg labdarúgó mérkőzésekre adhatod le a tippjeidet. Tippeléskor egy rendes online fogadóirodánál megszokott módon számos fogadási típus közül választhatsz, így természetesen többek között fogadhatsz a nyertesre, a pontos végeredményre, a gólszerzőre, de számos sokaknak egzotikus típusú fogadásra - így például ázsiai hendikep - is leadhatod a tipped. Tippeléskor 1 és 10 egység közötti tétet adhatsz meg. Ugyanarra a fogadási kimenetre csak egy tippet adhatsz le. Mindig a rendszerünkben szereplő aktuálisan legjobb oddson adhatod le tippjeidet.

A tippekhez lehetőség nyílik indoklást írni. Tilos más oldalról vagy tippelőtől másolni, különböző meccseknél ugyanazt az indoklást megadni. Akik előbbi szabályokat megszegik, kizárhatóak a tippelésből, így a tippligákból is.

Csak regisztrált felhasználóink adhatnak le tippeket az oldalon.

Egy adott hónapon belül maximum 180 tippet adhat le egy felhasználó, illetve a napi limit is bevezetésre kerül, ami 10 tipp. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszert kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas.

Minden felhasználónak saját tippösszesítő profil aloldala van, ahol nyomon követhetőek a tippadó élő és lezárt tippjei, valamint tippelési statisztikái.

Ranglista oldalunkon a tippjátékosok listáját tekinthetitek meg. Ezen ranglisták több szempont alapján rendezhetőek, így például profit, ROI, találati arány, stb. Természetesen különböző időtávokra vonatkozóan is lehetőség nyílik leszűrni a vonatkozó időszakban aktív felhasználókat. Ezen ranglista oldal kiválóan alkalmas a jó teljesítménnyel bíró tippelők leszűrésére. Ezek azok a felhasználók, akiket érdemes lehet folyamatosan követni, figyelemmel kísérni, tippjeiket esetleg saját magunknak is megtenni.

 

Tippliga szabályok

Vegyél Te is részt a hatharom.com-on megrendezésre kerülő tippligákban, ahol a részvétel ingyenes, és különféle nyeremények kerülnek kiosztásra!

A tippligákban történő részvétel díjtalan. Az egyes tippligákban való kvalifikációs szempontok eltérőek, van ahol csak a végeredmény fogadások kerülnek beszámításra, máshol csak bizonyos ligákra leadott tippeket figyelünk, megint máshol fogadási típus szerinti rangsorolás valósul meg. A pontos kvalifikációs feltételek az adott tippliga leírásában olvashatóak el.

A felhasználó tippjei automatikusan besorolásra kerülnek azon tippligákba, amelyek esetében azok a kvalifikációs feltételeknek megfelelnek. Az, hogy az adott felhasználó végül ténylegesen kvalifikál-e a nyereményre, a díjazásban részt vehet-e az adott tippligában az attól függ, hogy maradéktalanul teljesíti-e a vonatkozó kvalifikációs feltételeket. Az előbb említetteken kívül többek között ilyen lehet még egy előre meghatározott minimális tipp-, indoklás-, vagy cikkhozzászólás-szám is. A kvalifikált játékosokat a 'Kvalifikált' felirat, valamint zöld szín jelöli a tippliga ranglistákon.

A tippligákban a játékosok rangsorát jellemzően az általuk elért szűrt profit nagysága határozza meg. Szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra. Ezzel a profitszámítási móddal célunk a rövid távú szórást csökkenteni, így is igazságosabbá téve a versenyt.

Az egyes tippligáknál kiírásra kerül, amint a hivatalos végeredmény kihirdetésre került. Ezt követően pár napon belül várható a nyeremények kapcsán az ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvétel, amelyet az info@hatharom.com emailcímen érhettek el.