Legnépszerűbb mérkőzések

[2774047]
Fogadási kimenetTippekSzöveges indoklásokLegjobb oddsFogadóiroda?
Végeredmény
Saint-Etien. nyer14 (82%)3 indoklás2.02i

Tippelők listája

Szöveges indoklások

Szini
A hatodik helyen álló St. Etiennek imponáló hazai mérlege van. Egyike a három csapatnak a PSG és Lille mellyet mely őrzi hazai veretlenségét, és döntetlent is csak kétszer játszott az 5 győzelem mellett. A Nantes is jó formát mutat de én bízom a hazaiakban.
brummbar
A St. Etienne 7 hazai meccsből 5-öt nyert és 2 döntetlent játszott, a Nantes vendég-statisztikája 2-2-3. A St. Etienne Lyon elleni veresége még magyarázható volt, azonban a Ligakupában nem voltak képesek legyőzni a Nimest, ami után mindenképp kéne már egy győzelem, pláne hazai pályán. Ezt szerintem ők is érzik, és nyerni mennek ki a fűre.
pupikam77
Az Saint-Etien két jó meccsel a háta mögött érkezik a mai összecsapásra, az Nantes viszont kevés sikerélménnyel gazdagodhattak az elmúlt hetekben. Ma sem várunk meglepetést, a pontok otthon maradnak! Minimum 2gólós hazai sikert várok
Döntetlen3 (18%)1 indoklás3.48i

Tippelők listája

Szöveges indoklások

@KURFLI@
Jó eredmény lesz a döntetlen.Egy kicsit esélyesebbnek érzem a vendégeket de a hazaiak ezt kiegyenlítik a hazai pálya előnyével.Vereség után jól jönnek a pontok vagy pont.A döntetlennel mindkettő elégedett lesz.
Saint-Etien. nyer2 (100%) - 2.77i

Tippelők listája

Mindkét csapat szerez gólt
Igen3 (100%)1 indoklás1.892i

Tippelők listája

Szöveges indoklások

Zoli911
Gyakran játszanak egymás ellen olyan találkozót ez a két csapat hogy gólt rúg egymásnak. Ma is teljesen simán összejöhet ez hisz hazai oldalon elég sokan lőhetnek vendégeknél pedig Sala mostanában elég gól erős.
Pontosan hány gól lesz?
pontosan 11 (100%) - 2.5i

Tippelők listája

Félidő/Rendes játékidő eredménye
Döntetlen / Saint-Etien.1 (100%)1 indoklás5.1i

Tippelők listája

Szöveges indoklások

2hfsg3
A francia bajnokság hatodik és tizedik helyén álló csapatok játszanak egymással. Általában egymással döntetlent játszanak kévés góllal. A tippem szerint az első félidő döntetlen eredményt fog hozni de a mérkőzést a hazai csapat nyeri.
Pontos végeredmény
Végeredmény 2 - 1 1 (100%) - 8.5i

Tippelők listája

Gólok száma - alatt/fölött
2.50 fölött3 (75%) - 2.1i

Tippelők listája

3.00 alatt1 (25%) - 1.395i

Tippelők listája

Hendikep
Döntetlen Saint-Etien. -1.001 (100%)1 indoklás3.75i

Tippelők listája

Szöveges indoklások

Csepeli
ST.Etien-Nantes. Erőn felül teljesít a Nantes, nagyon jól állnak a bajnokságban legutóbb 7 meccsel ezelőtt szenvedtek vereséget Bordoban. a St.Etiene szintén jó idényt fut, bár épp most estek ki a kupából, a bajnokságban továbbra is az élbolyban foglalnak helyet. Hazai pályán mindig is nagyon jól szerepeltek ebben a szezonban sincs ez másként. nehéz, küzdős meccsen 1 gólos haza győzelmet várok.;)
Kétesély
Saint-Etien. - Döntetlen2 (67%) - 1.27i

Tippelők listája

Nantes - Döntetlen1 (33%)1 indoklás1.83i

Tippelők listája

Szöveges indoklások