Ivibet

Max. 52. 000 HUF

Ivibet

Regisztrálok!Megadom az azonosítóm!

Ivibet információk

 • Fogadható sportágak

  Amerikai foci, Asztalitenisz, Atlétika, Baseball, Technikai sportok, Darts, Egyéb, Labdarúgás, Jégkorong, Kerékpár, Kézilabda, Formula 1, Golf, Kosárlabda, MMA, Műugrás, Ökölvívás, Röplabda, Snooker, Rögbi, Téli sportok, Tenisz, Vízilabda, Tollaslabda
 • Befizetési lehetőségek

  Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Maestro, NETELLER, banki átutalás, Skrill (moneybookers), VisaElectron, WebMoney, Paysafecard, Skrill 1-tap, Visa Electron, ApplePay, Revolut
 • Kifizetési lehetőségek

  Skrill, Visa, Neteller, MasterCard, NETELLER, banki átutalás, Paysafecard
 • Fogadási pénznemek

  USD, EUR, HUF
 • Minimum tét

  45 HUF vagy annak megfelelő valuta
 • Nyelvek

  angol, kínai, német, spanyol, francia, portugál, magyar, olasz, norvég, lengyel
 • Ügyfélszolgálat

  Az Ivibet ügyfélszolgálata elérhető a nap 24 órájában, de az élő chaten nincs magyar nyelv, így angol vagy a német nyelven tehetjük fel az azonnali kérdéseinket. Amennyiben viszont nem chatelni akarunk, akkor küldhetünk üzenetet az ügyfélszolgálatnak magyar nyelven is, a kérdéseinkre pedig 24 óra leforgása alatt választ is kaphatunk.

100%-os első befizetési bónusz akár 52. 000 HUF részletei

Örömmel jelentjük be, hogy újabb fogadóirodával bővült a Hathárom partnercsapata, mostantól az Ivibet kínálatát is igyekszünk bemutatni a sportfogadás szerelmeseinek! Ahogy a küldetésünkben is fogalmaztunk, munkánk célja, hogy bemutassuk és széles körben megismertessük a hobbi és a profi sportfogadás világát az arra érdeklődőknek, ennek szellemében pedig időről időre alapos válogatás után új fogadóirodákat próbálunk meg megismertetni a magyar fogadókkal. Az Ivibet idehaza még csak most bontogatja a szárnyait, így a Hathárom az elsők között ismertetheti meg a nyilvánossággal a termet. Lássuk, mit érdemes tudni az Ivibet fogadóirodáról! 


Ivibet fogadási kínálat ⭐️⭐️⭐️⭐️

Az Ivibet kínálata kellemes meglepetéskét hatott, mivel gyakorlatilag minden lényeges sportot és eseményt megtalálunk rajta. Több mint 40 féle sportág közül lehet válogatni, fogadhatunk e-sportokra és virtuális sportokra is. Az élő szekció is erősnek nevezhető, naponta több mint 1000 sportesemény kerül fel az élő fogadási kínálatba, ahol élőképes közvetítéseket is figyelemmel követhetünk. 

A fogadási piacok terén sincs ok a panaszra, a trendeknek megfelelően rengeteg opcióra tudunk fogadni. A kiemelt labdarúgó eseményekre több mint 150 különféle fogadási piacot kínál az Ivibet.

Elérhetőek az európai és ázsiai hendikepes fogadások, büntetőlapok, szögletek és játékos-speciális fogadási lehetőségek is. 

Magas nyeremény limitek elérhetőek, így a nagyobb tétben játszó sportfogadók is kedvüket lelhetik az Ivibetben, az egyetlen fogadással nyerhető összeg maximális értéke 100 000 EUR vagy annak megfelelő valuta. 

Ami miatt egy picit csalódottak lehetünk, hogy az Ivibetnek nincsen (egyelőre) saját fogadásépítője, van viszont Cash out funkciója! Összességében egy nagyon tisztes kínálattal rendelkező fogadóirodáról van szó, ahol a fogadók 99%-a megtalálja a saját számításait! 

 

Ivibet oddsok és margin ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akárcsak a kínálatban, úgy az oddsokban is kellemesen csalódtunk az Ivibetben. A hagyományos fogadási piacokon egyáltalán nincs lemaradva a piac vezető bukmékereitől, sőt, a speciális fogadási lehetőségeknél sok esetben jóval a piaci átlag feletti szorzókat találhatunk. Az Ivibet átlagos pay outja 94.3%. Fociban a legerősebb az Ivibet szorzója, de a teniszfogadások szerelmeseinek sem kell csalódniuk, hiszen ez a 94% feletti pay out egyáltalán nem fogadóellenes. 

 • Labdarúgás - 95.60%
 • Kosárlabda - 93.97%
 • Tenisz - 94.30%

 

 

Ivibet felhasználói felület ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Az Ivibet felülete egészen frissnek és trendinek tűnik, a fogadási eseményeket könnyen elérhetjük, a fogadási piacokat pedig átláthatóan tárják a fogadók elé. A képi és színvilág nagyon üde és élvezetes, a mobilnézet pedig még erre rá is tesz a lapáttal. Nem is cifrázzuk túl, ugyanis az Ivibet kifejezetten menő külsővel rendelkezik, ráadásul minden eleme elérhető magyar nyelven is! Mobilapplikációja az Ivibetnek nincsen, de mobilra és tabletre is reszponzív nézetben használhatjuk az oldalt. Gyors betöltés, egyszerű kezelhetőség, magyar nyelv. 

 

Ivibet bónuszok ⭐️⭐️⭐️

Az Ivibet kínálja a magyar játékosok számára a legnagyobb összegű üdvözlő bónuszt a piacon, amely az első befizetésre maximum 52 000 HUF-ot is elérheti!  A bónusz az első befizetés után automatikusan jóváírásra kerül a játékosok számláján, kivéve, ha a „Nincs bónusz” négyzet be van jelölve.A bónusz megszerzéséhez a minimum befizetés 3500 HUF.


⚠️ Az első befizetési bónusz összege minden esetben megegyezik az első befizetés összegével! 

 

A bónusz megforgatási követelményei viszont meglehetősen nehezek. A kipörgetésre hét nap áll a rendelkezésre, a visszaforgatási követelmény pedig a bónusz összegének 5-szöröse lesz a gyűjtő fogadásoknál. Minden gyűjtő fogadásnak legalább 2 eseményt kell tartalmaznia, melyek eredő oddsa 2 vagy magasabb. Ezt a bónuszt csak olyan fogadóknak ajánljuk, akik rendszeresen (naponta) és sokat fogadnak kombikban. 

Az üdvözlő bónusz mellett állandó ranglistás versenyen is részt vehetnek a játékosok. A Sportfogadók Tornája elnevezésű játékba nem kell külön nevezni, a játékosok a megtett nyertes fogadások után automatikusan pontokat kapnak. Három külön kategóriában lehet versenyezni (arany, ezüst, bronz), minden hétfő reggel új verseny indul. A verseny heti összdíjazása 2 400 000 forint! 

Ivibet pénzügyek  ⭐️⭐️⭐️

Az Ivibet komoly hangsúlyt fektet a pénzügyi részleg modernizációjára és rendkívül széles körű be- és kifizetések érhetőek el. A fizetési módok között szerepel a VISA, a MasterCard, az iDebit, a Neteller, a Skrill, a WebMoney, az Instant Banking, az ecoPayz és a Paysafe is. Valamennyi befizetését azonnal feldolgozzák a Ivibet oldalán, míg a kifizetéseket olyan gyorsan kezelik, amennyire a fizetés-feldolgozó ezt lehetővé teszi.

Ivibet Ügyfélszolgálat ⭐️⭐️⭐️⭐️

Az Ivibet ügyfélszolgálata elérhető a nap 24 órájában, de az élő chaten nincs magyar nyelv, így angol vagy a német nyelven tehetjük fel az azonnali kérdéseinket. Amennyiben viszont nem chatelni akarunk, akkor küldhetünk üzenetet az ügyfélszolgálatnak magyar nyelven is, a kérdéseinkre pedig 24 óra leforgása alatt választ is kaphatunk. 

 

Ivibet Megbízhatóság ⭐️⭐️⭐️

Az Ivibet tulajdonosa egy curacói székhelyre bejelentett cég, amely curacói licensszel is rendelkezik. Bár ez némi óvatosságra adhat okot, a cégcsoport a világ egyik legjelentősebb szerencsejátékokkal foglalkozó társulata, amely több ismert és világhírű fogadóirodát és online kaszinót is üzemeltet, ez pedig erősítheti a bizalmat a terem felé. 

 

Ivibet Extrák ⭐️⭐️⭐️⭐️

Az extrák között meg kell említeni a korai kifizetés funkciót, amelynek használatával a fogadásainkat menet közben is lezárhatjuk. A cash out azonban a kisebb bajnokságoknál - más termekhez hasonlóan - nem mindig érhető el, elsősorban a labdarúgó topligák mérkőzéseinél érhető el ez a funkció. 

Ami viszont óriási piros pont az irodának, az a mérkőzések statisztikai eszköztára. A meccsek párosítása mellett található 'meccs info' ikonra kattintva egészen hihetetlenül széles statisztikai eszköztár tárul a fogadók elé. 

 

 

A csapatok teljesítményét az adott versenysorozatban egészen nagy részletességgel tárják elénk, az aktuális forma mellett a szezonális formát, a szerzett pontokat, kapott és lőtt gólokat külön kategóriákra lebontva vehetjük szemügyre. Emellett a játékosok egyéni teljesítményét is mélyrehatóan elemzi a fogadóiroda, és emellett még a mérkőzést vezénylő játékvezető személyes statisztikáját is megtalálhatjuk. Ezt a rengeteg mindent általában egy fogadónak több egyéb webhelyről kell 'összevadásznia', de az ivibet megkönnyíti a munkát, hiszen egyetlen kattintással statisztikák százait kapjuk meg pillanatok alatt. 


Próbáld ki az   Te is! 

 

 • ✅Lépj fel az Ivibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linkenkeresztül. 
   
 • ✅Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak. 
   
 • ✅Válogass a napi több mint 1000 sportesemény közül 
   
 • ✅Magyar nyelvű felület, gyors betöltés 
   
 • ✅Új játékosoknak akár 52.000 HUF üdvözlő bónusz*


      ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akár 52. 000 HUF üdvözlő bónusz 

KÉREM A BÓNUSZT

 

Ha bármi kérdésed van az irodával vagy a regisztrációval kapcsolatban, írj nekünk az info@hatharom.hu címre vagy tedd fel kérdésedet akár itt a kommentben! 

Ivibet hírek

Értékelés

 • Összesített eredmény

  7.5
  • Ki- és befizetések 7
  • Bónuszok, promóciók 6
  • Oddsok, százalékos visszafizetés 8
  • Felület kezelhetősége, átláthatósága 10
  • Kínálat szélessége 8
  • Élő fogadás 8
  • Fogadási limitek 8
  • Ügyfélszolgálat 7
  • Megbízhatóság 7
 • Ki- és befizetések (Az összesítés 16.7%-t adja)

  7.0

  Az Ivibet komoly hangsúlyt fektet a pénzügyi részleg modernizációjára és rendkívül széles körű be- és kifizetések érhetőek el. A fizetési módok között szerepel a VISA, a MasterCard, az iDebit, a Neteller, a Skrill, a WebMoney, az Instant Banking, az ecoPayz és a Paysafe is.

  Valamennyi befizetését azonnal feldolgozzák a Ivibet oldalán, míg a kifizetéseket olyan gyorsan kezelik, amennyire a fizetés-feldolgozó ezt lehetővé teszi.

  Olvasói visszajelzések alapján a bankkártyás befizetésekkel akadnak olykor problémák, amelyek a kártyakibocsájtó pénzintézetek miatt fordul elő.

  A legbiztonságabb és leggyorsabb verzió, ha Skrill vagy más online tárcát használunk. 

 • Bónuszok, promóciók (Az összesítés 16.7%-t adja)

  6.0


  ⚠️ Az első befizetési bónusz összege minden esetben megegyezik az első befizetés összegével! 

  Az Ivibet kínálja a magyar játékosok számára a legnagyobb összegű üdvözlő bónuszt a piacon, amely az első befizetésre maximum 52 000 HUF-ot is elérheti!  A bónusz az első befizetés után automatikusan jóváírásra kerül a játékosok számláján, kivéve, ha a „Nincs bónusz” négyzet be van jelölve.A bónusz megszerzéséhez a minimum befizetés 3500 HUF.

  A bónusz megforgatási követelményei viszont meglehetősen nehezek. A kipörgetésre hét nap áll a rendelkezésre, a visszaforgatási követelmény pedig a bónusz összegének 5-szöröse lesz a gyűjtő fogadásoknál. Minden gyűjtő fogadásnak legalább 2 eseményt kell tartalmaznia, melyek eredő oddsa 2 vagy magasabb. Ezt a bónuszt csak olyan fogadóknak ajánljuk, akik rendszeresen (naponta) és sokat fogadnak kombikban. 

  Az üdvözlő bónusz mellett állandó ranglistás versenyen is részt vehetnek a játékosok. A Sportfogadók Tornája elnevezésű játékba nem kell külön nevezni, a játékosok a megtett nyertes fogadások után automatikusan pontokat kapnak. Három külön kategóriában lehet versenyezni (arany, ezüst, bronz), minden hétfő reggel új verseny indul. A verseny heti összdíjazása 2 400 000 forint! 

 • Oddsok, százalékos visszafizetés (Az összesítés 16.7%-t adja)

  8.0

  Akárcsak a kínálatban, úgy az oddsokban is kellemesen csalódtunk az Ivibetben. A hagyományos fogadási piacokon egyáltalán nincs lemaradva a piac vezető bukmékereitől, sőt, a speciális fogadási lehetőségeknél sok esetben jóval a piaci átlag feletti szorzókat találhatunk. Az Ivibet átlagos pay outja 94.3%. Fociban a legerősebb az Ivibet szorzója, de a teniszfogadások szerelmeseinek sem kell csalódniuk, hiszen ez a 94% feletti pay out egyáltalán nem fogadóellenes. 

  • Labdarúgás - 95.60%
  • Kosárlabda - 93.97%
  • Tenisz - 94.30%
 • Felület kezelhetősége, átláthatósága (Az összesítés 8.3%-t adja)

  10.0

  Az Ivibet felülete egészen frissnek és trendinek tűnik, a fogadási eseményeket könnyen elérhetjük, a fogadási piacokat pedig átláthatóan tárják a fogadók elé. A képi és színvilág nagyon üde és élvezetes, a mobilnézet pedig még erre rá is tesz a lapáttal. Nem is cifrázzuk túl, ugyanis az Ivibet kifejezetten menő külsővel rendelkezik, ráadásul minden eleme elérhető magyar nyelven is!

  Mobilapplikációja az Ivibetnek nincsen, de mobilra és tabletre is reszponzív nézetben használhatjuk az oldalt. Gyors betöltés, egyszerű kezelhetőség, magyar nyelv. 

 • Kínálat szélessége (Az összesítés 8.3%-t adja)

  8.0

  Az Ivibet kínálata kellemes meglepetéskét hatott, mivel gyakorlatilag minden lényeges sportot és eseményt megtalálunk rajta. Több mint 40 féle sportág közül lehet válogatni, fogadhatunk e-sportokra és virtuális sportokra is. Az élő szekció is erősnek nevezhető, naponta több mint 1000 sportesemény kerül fel az élő fogadási kínálatba, ahol élőképes közvetítéseket is figyelemmel követhetünk. 

  A fogadási piacok terén sincs ok a panaszra, a trendeknek megfelelően rengeteg opcióra tudunk fogadni. A kiemelt labdarúgó eseményekre több mint 150 különféle fogadási piacot kínál az Ivibet. Elérhetőek az európai és ázsiai hendikepes fogadások, büntetőlapok, szögletek és játékos-speciális fogadási lehetőségek is. 

  Ami miatt egy picit csalódottak lehetünk, hogy az Ivibetnek nincsen (egyelőre) saját fogadásépítője. 

 • Élő fogadás (Az összesítés 8.3%-t adja)

  8.0

  Az élő szekció is erősnek nevezhető, naponta több mint 1000 sportesemény kerül fel az élő fogadási kínálatba, ahol élőképes közvetítéseket is figyelemmel követhetünk. 

 • Fogadási limitek (Az összesítés 8.3%-t adja)

  8.0

  Magas nyeremény limitek elérhetőek, így a nagyobb tétben játszó sportfogadók is kedvüket lelhetik az Ivibetben, az egyetlen fogadással nyerhető összeg maximális értéke 100 000 EUR vagy annak megfelelő valuta. 

 • Ügyfélszolgálat (Az összesítés 8.3%-t adja)

  7.0

  Az Ivibet ügyfélszolgálata elérhető a nap 24 órájában, de az élő chaten nincs magyar nyelv, így angol vagy a német nyelven tehetjük fel az azonnali kérdéseinket. Amennyiben viszont nem chatelni akarunk, akkor küldhetünk üzenetet az ügyfélszolgálatnak magyar nyelven is, a kérdéseinkre pedig 24 óra leforgása alatt választ is kaphatunk. 

 • Megbízhatóság (Az összesítés 8.3%-t adja)

  7.0

  Az Ivibet tulajdonosa egy curacói székhelyre bejelentett cég, amely curacói licensszel is rendelkezik. Bár ez némi óvatosságra adhat okot, a cégcsoport a világ egyik legjelentősebb szerencsejátékokkal foglalkozó társulata, amely több ismert és világhírű fogadóirodát és online kaszinót is üzemeltet, ez pedig erősítheti a bizalmat a terem felé. 

 • Felhasználók értékelése