Hatharom / Blog / Bejegyzések
Startol az új fogadási rendszer a lóversenyen: 20%-kal több nyeremény!
Ügető szezonnyitó, új fogadási rendszerrel és jackpottal Vasárnap délután hét magyar és három francia futammal kezdődik a...

Ügető szezonnyitó, új fogadási rendszerrel és jackpottal

Vasárnap délután hét magyar és három francia futammal kezdődik a 2013-as ügetőszezon. A nyitónap különlegessége, hogy a játékosoknak bemutatkozik az új fogadási rendszer, amellyel a korábbiakhoz képest több új típusú játékot is kínál a lóverseny fogadásszervező.

Az első nap fogadási kínálatából érdemes kiemelni a Franciaországban nagyon népszerű Multi játékot a Prix d'Amerique futamában, amelyet 300.000 Ft jackpot tehet még népszerűbbé. Szintén a fogadási kedvet növelheti, hogy az idei évtől a Tét és a Hely játékban a nyertesek 20%-al több pénzt kapnak, mint korábban, ugyanis a fogadásszervező (totalizatőr) mostantól a nyereményalap 85%-át fordítja nyereményre 69% helyett. A versenynap 14 órakor kezdődik.

A magyar program csütörtökön este, míg a francia egy nappal később kerül fel a hivatalos honlapra, a teljes fogadási programot tartalmazó Magyar Turf újság szombaton jelenik meg.

Forrás: kincsempark.hu