Hatharom / Blog / Bejegyzések
A Newcastle a Werder Bremen védőjét figyeli
A Newcastle United a Werder Beremen védőjét Sebastian Boenischt figyeli, miután egy sokoldalú védő leigazolását tervezi az angol klub. A Daily Mail...
A Newcastle United a Werder Beremen védőjét Sebastian Boenischt figyeli, miután egy sokoldalú védő leigazolását tervezi az angol klub.
 

 

A Daily Mail értesülési szerint a Newcastle egy sokoldalú védőt keres az átigazolási piacon, miután Sebastian Boenisch a szerződés hosszabbítást elutasította, így ingyen távozhat a Werder Bremen csapatától.

Boenisch 191 méter magas és képes a védelem bal és jobb oldalán is játszani. Ben Lengyelországban született, de Németországban nevelkedett és U20 és U21-es Német válogatottban is szerepelt. De Ugyanakkor a felnőtt német válogatottba már nem került be, így a lengyel válogatottban képviselteti magát, és az Európa-bajnokságon is részt vett.

Mindössze 25 éves Boenisch és beleillik a Newcastle játékában, de ők még mindig elsősorban Mathieu Debuchy leigazolásán dolgoznak, bár az Ajax védőjének Vurnon Anitának játékát továbbra is figyelemmel kísérik.