tippmix tippek

Tippmix tippek hétvégére

Sziasztok!

A hétvégére az alábbiak a tippjeim:

 

Szombat:

PSG - Nice H                                              PSG-Nice (3-1)

Malaga - Real Madrid V

Sunderland - Chelsea V

Hertha BSC - Bayern München V

 

Vasárnap:

Juventus -Torino H

Atletico Madrid - Deportivo La Coruna H

 

Rövid elemzések és oddsok 

 

Szombat:

PSG - Nice H 17:00     1.22

A PSG jó formában van, az utolsó 5 meccsét megnyerte, 30 ponttal a 2. a bajnokságban, míg a 11. helyen álló Nice a legutóbbi 5 meccséből csak egyet nyert meg, az is a Guingamp ellen volt, mely 20 helyével kieső helyen áll.  A Nice hazaiként döntetlent játszott a Reims csapatával, mely a bajnokság 10. helyét foglalja el. Sima győzelmet várok a PSG-től.

 

Malaga - Real Madrid V 20:00     1.33

A Real-Madrid szintén nagyon jó formában van, az utóbbi 5 meccsét megnyerte, 30 ponttal első a bajnokságban. A bajnokság 6. helyét elfoglaló Malagához látogat a királyi gárda, szerintem egyértelmű a madridi siker.

 

Sunderland - Chelsea V 18:30     1.42

A Chelsea 32 ponttal az első helyet foglalja el a bajnokságban, az utolsó öt meccséből négyet megnyert, idegenben döntetlent játszott a Manchester United-el. A Sunderland két vereséggel, két döntetlennel, és egy győzelemmel csak a bajnokság 14. helyén rostokol.  Csak a Crystal Palace-t tudta legyőzni idegenben. A Chelsea megnyerte a BL csoportját, így egy darabig csak a bajnokságra kell koncentrálnia, ráadásul a Sunderland három játékosa sérülés miatt nem játszhat. Sima Chelsea győzelemre számítok.

 

Hertha BSC - Bayern München V 15:30     1.20

A Bayern-München 30 pontjával első a bajnokságban, 7 ponttal áll a Wolfsburg csapata előtt. A Hertha BSC viszont csak a 13. helyen áll. Nem hiszem, hogy akadályt jelentene a Hertha legyőzése.

 

Vasárnap:

Juventus -Torino H 18:00     1.32

A Juventus 31 ponttal vezeti az olasz bajnokságot. Az utóbbi öt meccséből négyet megnyert, az 5. helyen álló Genoa viszont hazaiként pontot tudott rabolni az éllovastól. A Torino, amely nincs valami jó formában, csak a 15. helyet foglalja el. A legutóbbi 5 meccséből hármat elveszített, egyet döntetlennel, egyet győzelemmel zárt. A Juventus csak 3 ponttal áll a Roma előtt, így szükségük van a 3 pontra. Nem hiszem, hogy a Torino akadályt fog jelenteni a győzelemben.

 

Atletico Madrid - Deportivo La Coruna H 12:00     1.20

Az Atletico 26 ponttal csak a 3. a bajnokságban, de a lemaradásuk a Barcelonával szemben csak 2 pont. A Deportivo kieső helyen, azaz a 18. helyen áll. Nem hiszem, hogy az Atletico kegyelmezni fog, nagyon sima Atletico győzelemre számítok.