Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 07.14.Svéd bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Svéd bajnoki mérkőzést ajánlok! Malmö - Östersunds mérkőzésre gondoltam. A Malmö jelenleg (10) helyen áll a...

Sziasztok! Ma Svéd bajnoki mérkőzést ajánlok!

Malmö - Östersunds mérkőzésre gondoltam.

A Malmö jelenleg (10) helyen áll a bajnokságban. A szorzó (1.72) így esélye a győzelemre (58%) viszont korábbi mérkőzéseit (53%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (3-2-1) eredménnyel (9:5) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.3) átlag!
Legjobb gólszerző a csatár Rosenberg Markus (6) góllal viszont több játékos is (2-4) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

Az Östersunds egy négyes győzelmi sorozatával az (5) helyen áll a bajnokságban!
A szorzó (4.50) így esélye a győzelemre (22%) viszont korábbi mérkőzéseiket (1%) nyerték meg ilyen szorzóval! Szerintem most kicsit lebecsülték a csapatott a bukmékerek!

Idegenben (3-2-1) eredménnyel (11:8) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (3.1) átlag! Ezzel a teljesítménnyel a második helyet érdemelte ki a csapat!
Legjobb gólszerző a középpályás Ghoddos Saman (5) góllal!

Egymás ellen (3-1-1) eredménnyel állnak!

A tippemet a következőkre alapoztam! Amióta Uwe Rosler (német) edző átvette az irányítást a csapatnál azóta győzelmekkel és több gólokkal nyerik a mérkőzéseket úgy a bajnoki mint a Bajnoki ligák selejtezőjében! 

A bajnokságban gólátlag (2.81) hazai győzelem (47%) vendég győzelem (32%) és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni,hogy a Malmö előző szezonban fölényesen lett bajnok!

Most úgy gondolom és az adatok is ezt támasztják alá,hogy küzdős több gólos mérkőzés várható és szerintem mindkettő csapat képes lesz gólt szerezni!

Tippem a következő!

12788 01
FF Malmö - Östersund
Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
3,20

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!