Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 11.11.Angol Liga 1.Bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Most úgy gondoltam továbbra is Angol mérkőzést ajánlok mert nem lehet minden csapat (anyám asszony katonája) és most sok gól...

Sziasztok! Most úgy gondoltam továbbra is Angol mérkőzést ajánlok mert nem lehet minden csapat (anyám asszony katonája) és most sok gól lesz.

Milton Keynes - Fleetwood Angol Liga 1. Bajnoki mérkőzésre gondoltam.

Milton Keynes az utolsó öt mérkőzésén nemtudott nyerni.Itt az idő kilábalni a nyeretlenségi sorozatból.Jelenleg (16) a bajnokságban (5-4-7) mérleggel.Gólaránya (17:24) ami mérkőzésenként (2.56) átlag.Csapat igen fital játékosokból áll és bőséges a keret is tehát mindég tud az edző frissiteni.Góllövő játékosok is vannak elég sokan a több gólosak a következők.Kettő középpályás Ariyibi Gregory,Upson Edward (3) gólosak.Kettő csatár Seager Ryan,Sow Osman (2) gólosak.Ma is szükség lesz a góljaikra. Fleetwood jelenleg a (8) helyen áll mérlege (7-4-5) gólaránya (27:25) ami mérkőzésenként(3.25) átlag.A csapatnak is van mit javitani a helyezésén ezért támadó focit várok és gólokat.Olyan játékosai vannak a csapatnak akik akár több góllal is magukjavára tudnák forditani a győzelmet.Kettő csatár Cole Devante(8) gólos Hiwula Jordi(6) gólos.Csapat szintén fiatalokból áll és bőséges létszámmal rendelkezik.Itt sem lehet gond a frissités.Egymás elleni mérkőzéseik változatosak voltak eddig,de most nagy csata lesz és sok gól.

Tippem a következő.

07114 V Milton Keynes Dons - Fleetwood Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)2,10

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!