Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.24.Olasz bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Olasz bajnoki mérkőzést ajánlok. Sampdoria - AS Roma mérkőzésre gondoltam. A Sampdoria (6) helyen áll a bajnokságban és igen...

Sziasztok! Ma  Olasz bajnoki mérkőzést ajánlok.

Sampdoria - AS Roma mérkőzésre gondoltam.

A Sampdoria (6) helyen áll a bajnokságban és igen vegyes mérkőzéseket játszik. A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (37%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (8-0-2) eredménnyel (25:9) gólaránnyal áll. Csapat legjobb gólszerzője Fabio Quagliarella (20) mérkőzés (15) gól. Figyelembe kell venni,hogy ezzel a teljesítménnyel harmadik helyen áll a csapat. A Róma (5) helyen várja a folytatást ami nem lesz könnyű mérkőzés ez a mai számukra. A szorzó (2.04) így esélye a győzelemre (49%) viszont ilyen szorzóvak (56%) nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben (5-3-1) eredménnyel (14:5) gólaránnyal áll. legjobb gólszerzője a csapatnak Edin Džeko (20) mérkőzés (9) gól.
Egymás ellen (6-3-7) eredménnyel állnak. Úgy gondolom és az információk is ezt bizonyítják,hogy mikor egymás ellen játszanak legtöbbször meg van a gólváltás. Ma is meglesz.

Tippem a következő.

08429 H Sampdoria - Roma Igen (Mindkét csapat szerez gólt)1,55

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!