Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 03.13.Angol: Championship bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Angol:Championship bajnoki mérkőzést ajánlok. Brentford - Cardiff mérkőzésre gondoltam. A Brentford erős középmezőnyben a (11) helyen...

Sziasztok! Ma Angol: Championship bajnoki mérkőzést ajánlok.

Brentford - Cardiff mérkőzésre gondoltam.

A Brentford erős középmezőnyben a (11) helyen áll. nem olyan jól megy a csapatnak hiszen utolsó öt mérkőzéséből (2) vereséget szenvedett (3) győzelmet ért el ezt is olyan csapatokkal szemben akik a kieső helyen állnak. A szorzó (2.14) így esélye a győzelemre (47%) viszont korábbi mérkőzéseit (46%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (7-8-2) eredménnyel (30:17) gólaránnyal áll (2.76) átlag. Legjobb gólszerző a csapatban Watkins Ollie (10) góllal viszont több olyan játékos van aki jó gólszerző. A Cardiff olyan szériát futott,hogy a bajnokságban nincs is olyan csapat aki ilyet produkált volna. Fel is küzdötték magukat a második helyre. A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) ilyen szorzóval viszont (22%) nyerte meg mérkőzéseinek. Itt figyelembe kell venni nagyon leminősítették a bukmékerek a csapatott szerintem. Ez az én véleményem! Idegenben (8-4-5) eredménnyel (20:17) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.20) átlag. Azt kell,hogy mondjam nagyon együtt vannak a gólszerző játékosok hiszen sokan (4-7) gólosak és a listavezető Hoilett Junior (8) gólos. Egy térdsérült középpályás nem játszik a többi sérültek elképzelhetően bevethetőek lesznek. A keret így is bőséges és nem lesz gond a legjobb összeállításban pályára lépni. Egymás ellen (2-1-4) eredménnyel állnak.
Az a tudat,hogy ott állnak a feljutás kapujában megsokszorozza a csapat erejét és nyerni fognak mint már többször is. Nem engedik el a mérkőzést.

Tippem a következő.

38017 V Brentford - Cardiff Több, mint 1,5 (Vendégcsapat - Gólszám 1,5)2,35

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!