Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 06.30.Svéd bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Svéd bajnoki mérkőzést ajánlok. Jönköpings - Halmstad mérkőzésre gondoltam. AJönköpings jelenleg (10) helyen áll a...

Sziasztok! Ma Svéd bajnoki mérkőzést ajánlok.

Jönköpings - Halmstad mérkőzésre gondoltam.

A Jönköpings jelenleg (10) helyen áll a bajnokságban. A szorzó (2.37) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (36%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (1-3-3) eredménnyel (4:8) gólaránnyal áll. Ezzel a teljesítménnyel bizony a (14) helyet érdemelte ki a csapat! Legjobb gólszerző Vilhjalmsson Arni (3) góllal.

A Halmstand jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban. Mivel az első kettő helyezett egymással játszik egy jó eredménnyel feljöhet a második helyre a csapat!

A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit (31%) nyerte meg ilyen szorzóval. Idegenben (4-1-2) eredménnyel (13:10) gólaránnyal áll. Legjobb gólszerző Kosuke Kinoshita (7) góllal viszont több játékos is (2-4) góllal járult hozzá csapata sikereihez.

Egymás ellen (0-2-2) eredménnyel állnak.

Az előző szezonban mindkettő csapat egy osztállyal feljebb játszott!

Most a Halmstadnak van nagyobb esélye a visszakerülésre de a Jönköpings is igyekszik ezért küzdős több gólos mérkőzést várok mint oly sokszor már mikor egymással játszanak!

Tippem a következő.

11873 V Jönköping Södra - Halmstad Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,90 

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!