Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 12.27.Olasz "B" bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Olasz "B" bajnoki mérkőzést ajánlok! Palermo - Ascoli mérkőzésre gondoltam! A Palermo jelenleg (1) helyen áll a...

Sziasztok! Ma Olasz "B" bajnoki mérkőzést ajánlok!

Palermo - Ascoli mérkőzésre gondoltam!

 

A Palermo jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.57) így esélye a győzelemre (64%) viszont korábbi mérkőzéseit (67%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (4-4-0) eredménnyel (14:6) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a kettő Macedon csatár Nestorovski Ilija (6) és Trajkovski Aleksandar (4) góllal viszont igen sok játékos (1-3) góllal járult hozzá csapata sikereihez!

 

Ascoli jelenleg (11) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (6.00) így esélye a győzelemre (17%) viszont korábbi mérkőzéseit (1%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (1-2-4) eredménnyel (6-10) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Ardemagni Matteo (4) góllal viszont több játékos (1-3) gólos a csapatban!

Egymás ellen (2-3-1) eredménnyel állnak!

 

Tippemnél figyelembe vettem,hogy a  Palermo amennyiben megakarja őrizni első helyét (miért is ne akarná!) akkor nyerni kell hiszen az utóbbi időben igen sok döntetlent játszott az ma egy parádés gólos győzelemmel feledtetni kell!

Ascoli utolsó öt mérkőzéséből egy mérkőzésen nem szerzett gólt a többin igen és ma is várható tőlük egy gól legalább hiszen azért vannak jó gólszerző játékosai a csapatnak!

Azért a hazai pályán akár a Palermo több góllal is nyerheti a mérkőzést mint ahogy már többször is megvolt mikor ilyen felállásban játszottak!

A bajnokságban gólátlag (2.55) hazai győzelem (48%) vendég győzelem (19%) ez nagyon biztató lehet egy több gólos mérkőzésre!

Tippem a következő!

07943 V Palermo - Ascoli Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)2,00

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!