Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 04.05.Európa liga mérkőzés!
Sziasztok! Ma Európa liga mérkőzést ajánlok. Lazio - Salzburg mérkőzésre gondoltam. Egy nagyon jó mérkőzéssel (Lazio 6-2 Benevento)...

Sziasztok! Ma Európa liga mérkőzést ajánlok.

Lazio - Salzburg mérkőzésre gondoltam.

 

Egy nagyon jó mérkőzéssel (Lazio 6-2 Benevento) hangolt a mai találkozóra a hazai csapat. Ez a mérkőzés viszont nem lesz olyan mint a kiesővel szemben volt. A szorzó (1.75) így esély a győzelemre (57%) viszont korábbi mérkőzésein (77%) nyerte meg ilyen szorzóval. A csoportkörben első helyen végzet és az egyeneságiban pedig a Dinamo Kijev csapatát ütötte ki. legjobb gólszerző a csapatban Ciro Immobile (6) góllal. A Salzburg is első helyen végzett a csoportjában. Egyenes kiesésben pedig a Dortmund csapatát verte ki a továbbjutásból. Legjobb gólszerző Valon Berisha (4) góllal és Munas Dabbur (4) góllal. Egymás ellen igen régen (2009) találkoztak szintén Európa liga mérkőzésen és akkor mindkettő mérkőzésen a Salzburg nyert. Most is küzdelmes mérkőzést várok és úgy látom a vendégek igen jól kihasználják a kontra támadásokat ezért nem tartom valószínűnek,hogy sok gól fog lenni ezen a mérkőzésen.

Úgy gondolom és az információk és a csapatok formáját nézve küzdős mérkőzés lesz ami talán egy döntetlenbe is fordulhat de benne van az esély abban,hogy nagyon kitámad a hazai csapat és akkor a Salzburg előnyhöz juthat.

Tippem a következő.

37722 V Lazio - Salzburg Döntetlen vagy Salzburg (Kétesély)1,80

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!