tippelés futball mérkőzésekre

Ma 09.22. Lengyel bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy küzdelmes mérkőzést ajánlok.

Slask Wroclaw - Lech Poznan mérkőzésre gondoltam.

Elég erős otthon a Slask Wroclaw.Mérlege (3-4-2) gólaránya (12:12) ami mérkőzésenként (2.6) átlag.Sok gólt Robak Marcin csatárnak köszönhető eddig (6) góllal járult hozzá. Lech Poznan továbbra is az első helyen áll,de ott vannak a nyakán így igyekezni kell nekik a győzelmeket megszerezni.Mérlege (5-3-1) gólaránya (15:4) ami mérkőzésenként (2.1) átlag. Legtöbb gólt Gytkjaer Christian csatár (4) szerezte. Nagyon sok középpályás van aki (2) gólos. Egymás elleni mérkőzéseik igen szorosak szoktak lenni de most úgy gondolom a motiváció adott mindkettő csapat számára és több gólos mérkőzés lesz.

Tippem a következő.

21502 V Slask Wroclaw - Lech Poznan Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,85

Jó tippelést és nyereményeket kívánok!

Ma 09.21.Svájci mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy remek mérkőzést ajánlok.

Schaffhausen - Winterthur mérkőzésre gondoltam.

Szoros az élmezőny a bajnokságban.A Schaffhausen csapatának nyerni kell,hogy ott maradjon az első helyen szorosan a Xamax csapatával. Nagyon jó a mérlege(6-0-1) gólaránya (20:6) ami mérkőzésenként (3.7) átlag.Legeredményesebb góllövők Castroman Miguel (5) és Cicek Tunahan (4) góllal középpályások. Ma is szükség lesz a találataikra. Winterthur jelenleg a (7) helyen áll a bajnokságban.Mérlege (1-3-3) gólaránya (8:12) ami mérkőzésenként (2.8) átlag.A góllövés Silvio Carlos csatárra hárul aki eddig (3) találattal vette ki részét a csapata góljaiból. Egymás elleni mérőzéseik rendre több gólosak szoktak lenni.Ma is erre az erdményre számítok.

Tippem a következő.

07117 V Schaffhausen - Winterthur Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,40

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Egy mai 09.20. Olasz bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy újabb Olasz mérkőzést ajánlok.

AC Milan - Spal mérkőzésre gondoltam.

Igen szoros az élmezőny a bajnokságban és most lehetnek keresztbe verések is. Most kihasználhatja a Milan hiszen azt az egy kisiklástól eltekintve igen jó formában van. Mérlege (3-0-1) gólaránya (8:6) ami mérkőzésenként (3.5) átlag. Sérült van a csapatban több is talán a legérzékenyebb Montolivo Riccardo középpályás (1) gólos.Ott lesz viszont a csapat három (2) gólosa Cutrone Patrick,Kalinic Nikola csatárok és Suso középpályás. A csapat most győzelme esetén feljebb léphet a tabellán. A Spal jól kezdett (1) döntetlen után (1) győzelem viszont (2) vereség az vissza vetette őket. Gólarányuk igen negatív (3:6) ami mérkőzésenként (2.25) átlag. Sérült egy védő és egy csatár. Három (1) gólos játékos van akik ott lesznek a pályán Borriello Marco csatár,Rizzo Luca,Lazzari Manuel középpályások. Úgy gondolom most is komoly játékra kényszerítik a Milan csapatát mint oly sokszor már de a gólokban nem lesz hiány.

Tippem a következő.

17076 V Milan - SPAL Ferrara Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,45

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 09.19. Olasz bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy küzdős mérkőzést ajánlok.

Bologna - Inter mérkőzésre gondoltam.

A kezdeti jó indulás mára már elromlott a Bologna csapatának. mérlege (1-1-2) gólaránya (3:6) ami mérkőzésenként (2.25) átlag.Három védő kettő csatár is a sérültek listáján van. Ott lesz viszont Palacio Rodrigo,Di Francesco Federico csatárok akik eddig (1) gólosak most növelhetik góljaik számát. Az Inter továbbra is (100%) teljesítményt produkál. Gólaránya is fegyelemre méltó (10:1) ami mérkőzésenként (2.75) átlag. Nagyon gólerős Icardi Mauro csatár (5) és Perisic Ivan középpályás (3) góllal. Egymás elleni mérkőzéseiken többször is megvolt a három gól illetve a gólváltás.Most úgy gondolom ma is meglesz.

Tippem a következő.

45945 01 Bologna - Internazionale Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)2,15

Jó tippelést és  nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 09.18. Spanyol bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy több gólos mérkőzést ajánlok.

Espanyol - Celta Vigo mérkőzésre gondoltam.

Nagyon rosszul kezdett az Espanyol. Jelenleg (18) helyen áll a csapat.Mérlege (0-1-2) gólaránya (1:7) ami igen negatív és mérkőzésenként (2.66) átlag kapott gólokból. Sérült is van de ott lesz a pályán a csapat (1) gólját szerző Baptistao Leo csatár. A Celta Vigo kettő vereséggel kezdte a szezont igaz szoros küzdelemben.Most viszont már javított (1:0) verte az Alaves csapatát. Vannak sérültek is de ott lesz a pályán Gomez Gonzalez Maximiliano (3) gólos csatár.Motiváció adott mindkettő csapat számára hiszen elkel hagyni a hátsó zónát.Úgy gondolom most a gólok fognak érvényesülni.

Tippem a következő.

33050 06 Espanyol - Celta Vigo Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)3,65

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 09.17. Olasz bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy sziporkázó mérkőzést ajánlok.

AC Milan - Udinese mérkőzésre gondoltam.

Kétséget sem hagyott az AC Milan EL-mérkőzésen melyik a jobb csapat. Most viszont a bajnokságban kell helyre tenni a Laziotól elszenvedett (4:1) vereséget. Eddigi mérlege (2-0-1) gólaránya (6:5) ami mérkőzésenként (3.6) átlag.Kettő sérült van Borini Fabio csatár és Conti Andrea védő.Ott lesz viszont a (2) gólos Cutrone Patrick csatár akire megint feladat vár. Az Udinese jelenleg (12) helyen áll a bajnokságban mérlege (1-0-2) gólaránya (4:5) ami mérkőzésenként (3) átlag. A csapat hiányos lesz hiányzik kettő védő Pezzella Giuseppe piros lap miatt és Widmer Silvan karsérülés miatt igaz ő még nem játszott ebben a szezonban. Egy csatár is a sérültek listáján van Perica Stipe aki kettő mérkőzésen játszott már. Udinese a lejátszott mérkőzéseken mindegyikén szerzett gólt.Úgy gondolom ma is fog szerezni de a Milan fog nyerni.

Tippem a következő.

34821 01 Milan - Udinese Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)  2,25

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 09.16. Japán mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy több gólos mérkőzést ajánlok.

Hiroshima - C-Osaka mérkőzésre gondoltam.

Nagyon kiélezett a küzdelem a bajnokságban. Hiroshima jelenleg kieső helyen (16) áll a bajnokságban. Mérlege (4-8-13) gólaránya negatív (23:38) ami mérkőzésenként (2.44) átlag.Csapat gólkirálya Lopes Anderson csatár (9) góllal.Egyedül viszont nehéz sikereket elérni,a többi játékosnak is tenni kellene érte. A C-Osaka kicsit megtorpant és most a (4) helyen áll a bajnokságban. Utolsó mérkőzésén viszont már a régi önmagát mutatta és (4:1) nyert a Tokyo ellen. Most a szoros élmezőny egymás ellen játszó csapatainak mérkőzését kihasználva és győzelme esetén feljöhet a dobogóra.Mérlege (50:28) ami mérkőzésenként (3.1) átlag. Legtöbb gólt szerző játékos Sugimoto Kenyu csatár (16) és Yamamura Kazuya középpályás (8) góllal.Úgy gondolom a motiváció adott mindkettő csapat számára de most a vendégek sikerét várom.

Tippem a következő.

09311 V Sanfrecce Hiroshima - Cerezo Osaka Cerezo Osaka (1X2)2,05

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 09.15. Német bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy színvonalas mérkőzést ajánlok.

Hannover 96 - Hamburger SV mérkőzésre gondoltam.

Nagyon jól kezdett a Hannover. Mérlege (2) győzelem (1) döntetlen.Jelenleg a bajnokságban a (3) helyen áll a csapat (7) ponttal. Sérült is van a csapatban egy védő Albornoz Miiko,Prib Edga középpályás és Sarenren-Bazee Noah-Joel csatár de ők még ebben az idényben nem játszottak. Ott lesz viszont Harnik Martin csatár aki (2) gólos és Jonathas (1) gólos aki szintén csatár. A Hamburger SV is nagyon jól kezdett (2) győzelemmel de utána megtorpant (1) vereség lett a vége. Gólaránya (4:3) ami mérkőzésenként (2.3) átlag.Szintén vannak sérültek Hunt Aaron,Muller Nicola (1) gólos középpályás és Van Drongelen védő. Egymás elleni mérkőzéseik többször is több gólosak voltak. Ma úgy gondolom mindkettő csapat támadó szellemben játszik és összehoznak három találatot.

Tippem a következő.

33394 V Hannover - Hamburg Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,95

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 09.14. Európa liga mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy fordulatos mérkőzést ajánlok.

Dinamo Kijev - Skenderbeu mérkőzésre gondoltam.

Nagyon jó formában van a Dinamo Kijev. Utolsó (4) mérkőzését fölényesen nyerte.Gólaránya is szuper (17) rúgott és (2) kapott gól. Mérkőzésenként (4.75) átlag. Csapat legeredményesebb gólszerzője Mbokani Dieumerci csatár és Tsygankov Viktor középpályás (4-4) góllal. Ma is nagy szükség lesz a góljaikra. A Skenderbeu is elég jó formában van. Utolsó (4) mérkőzéséből (2) döntetlen (2) győzelem a mérlege. Gólaránya (11) rúgott (1) kapott. Egymás elleni mérkőzéseiken rendre meg volt a három találat.Ma is meglesz.

Tippem a következő.

10291 01 Dinamo Kijev - Skenderbeu Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)2,85

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 09.13.Ázsiai BL mérkőzés!

Sziasztok! Ma egy több gólos mérkőzésre van kilátás szerintem.

Urawa (Jpn) - Kawasaki (Jpn) mérkőzésre gondoltam.

Az Urawa nincs éppen a helyzet magaslatán. Küzdenek de nem akar összejönni a győzelem. Utolsó öt mérkőzéséből (1) győzelem (2) döntetlen (2) vereség a mérlege. Az odavágón is vereséget szenvedett (3:1) arányban. Most itt a lehetőség a visszavágásra. Nagy szükség lenne Koroki Shinzo csatár góljaira aki eddig (16) góllal járult hozzá a csapata sikerihez. A Kawasaki szépen nyeri a mérkőzéseket. Utolsó öt mérkőzéséből (4) győzelem (1) döntetlen a mérlege. Ráadásul igen gól dúsak szoktak lenni a mérkőzései. Köszönhetően annak,hogy Kobayashi Yu csatár (13) és Abe Hiroyuki középpályás (9) góljának. Ma mindkettő részről igen csak szükség lesz a góljaikra. Egymás elleni mérkőzéseik rendre több gólosak szoktak lenni ma is ezt várom.

Tippem a következő.

29287 V Urawa RD - Kawasaki Frontale Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,50

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!