tippelés futball mérkőzésekre

Ma 02.18.Belga bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma Belga bajnoki mérkőzést ajánlok.

Mouscron - Waasland-Beveren mérkőzésre gondoltam.

Mouscron jelenleg (13) helyen áll nyolc ponttal előzi meg az utolsó helyezettet. A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit (50%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (5-3-5) eredménnyel (20:25) gólaránnyal áll. Ezzel a teljesítménnyel (9) helyet érdemelte ki. Igen sok játékos van a csapatban akik (4) gólosak viszont az élen Bolingi Jonathan (7) góllal vezeti a listát. Waasland-Beveren (10) helyen áll a bajnokságban. A szorzó (2.29) így esélye a győzelemre (44%) viszont korábbi mérkőzéseit (25%) nyerte meg ilyen szorzóval. Idegenben (3-4-6) eredménnyel (20:25) gólaránnyal áll. Ezzel a teljesítménnyel (11) helyen áll. Legjobb gólszerzője a csapatnak Kiese Thelin Isaac (14) góllal. Egymás ellen (1-3-5) eredménnyel állnak. Hazai csapatnál kettő középpályás nem játszik sérülés illetve piros lap miatt. A vendégeknél rosszabb a helyzet mert kettő védő három középpályás sérülés és piros lap miatt hiányozni fog. Ez előny lehet a hazai csapat számára. Győzelme esetén kettő hellyel feljebb jönnének. Ez a tudat megsokszorozhatja a csapat erejét és győzelemre viszi. Ennek az eredménynek (48%) esélye van. Elég lesz e ugyan?! Szerintem igen.

Tippem a következő.

11356 H  Mouscron-Peruwelz - Waasland Beveren   Mouscron-Peruwelz (1X2)2,65

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 02.17.Angol: Championship bajnokság!

Sziasztok! Ma Angol: Championship bajnoki mérkőzést ajánlok.

Cardiff - Middlesbrough mérkőzésre gondoltam.

Nagy küzdelem van a kettő feljutó helyért a bajnokságban és ebben igen érdekelt a Cardiff is. Jelenleg (4) helyen áll. A szorzó (2.39) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (55%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (10-3-2) eredménnyel (26:10) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.4) átlag. Nagyon sok gólszerző játékos van a csapatban akik (3-5) gólosak de a csatár Hoilett Junior (8) és a középpályás Ralls Joe (7) gólos. Ezzel a teljesítménnyel (3) helyet érdemelték ki. A Middlesbrough még megcélozhatja a play of helyett. A szorzó (3.39) így esélye a győzelemre (29%) viszont korábbi mérkőzéseit (22%) nyerte meg ilyen szorzóval. Idegenben 6-3-6) eredménnyel (23:17) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.6) átlag. A csapatban több játékos is (2-5) gólos ebből emelkedik ki Assombalonga Britt (12) góljával. Egymás ellen (6-0-7) eredménnyel állnak. Úgy gondolom igen nagy a motiváció mindkettő csapat számára és ez gólokban fog megmutatkozni és a statisztika alapján (53%) esély van a három gólra.Ez elég meggyőző és meg is lesz a három találat.

Tippem a következő.

27887 V  Cardiff - Middlesbrough  Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)2,40

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 02.16.Török bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma Török bajnoki mérkőzést ajánlok.

Konyaspor - Besiktas mérkőzésre gondoltam.

A Konyaspor minden erejével azon van,hogy elkerülje a kieső helyet. Most utolsó mérkőzésén sikerült idegenben nyernie (Alanyaspor 1-2 Konyaspor) és életben tartani a kieső helyről való elrugaszkodást. A szorzó (5.00) így esélye a győzelemre (20%) ilyen szorzóval viszont (22%) nyerte meg mérkőzéseinek. Hazai pályán (4-4-3) eredménnyel (13:12) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.3) átlag. Csapat legjobb gólszerzője Samuel Eto'o (16) mérkőzés (7) gól. Ott van még Skubic Nejc (20) mérkőzés (6) gól. Figyelembe kell venni azt is,hogy a kiesés réme az megsokszorozza a csapat erejét és hazai pályán igen sok mindenre képes. Besiktas kicsit elszúrta az utolsó öt mérkőzését hiszen (3) győzelem (1) döntetlen (1) vereséget hozott össze. Így jelenleg (4) helyen áll és a mai esetleges győzelmével visszatérhet a dobogóra. A szorzó (1.70) így esélye a győzelemre (59%) viszont korábbi mérkőzéseit (45%) nyerte meg ilyen szorzóval. Idegenben (4-4-3) eredménnyel (16:14) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.7) átlag. A csapatban igen sok (3-5) gólt szerző játékos van ebből is kiemelkedik Anderson Talisca (9) gól és Babel Ryan (7) góllal. Egymás ellen (5-5-6) eredménnyel állnak. Mindkettő csapat számára nagy a kihívás és ez most gólokban fog megmutatkozni.

Tippem a következő.

28107 V  Konyaspor - Besiktas  Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,55

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 02.15.Európa liga mérkőzés!

Sziasztok! Ma Európa liga mérkőzést ajánlok.

FC Asztana - Sporting CP mérkőzésre gondoltam.

FC Asztana felkészülési mérkőzéseket játszott ami utolsó öt mérkőzéséből (2) vereség (3) győzelem a mérlege. Figyelembe kell venni az utolsó kettő mérkőzését amit otthonában játszott fölényesen nyertek. A szorzó (3.70) így esélye a győzelemre (27%) viszont ilyen szorzóval (40%) nyerte meg mérkőzéseinek. A csoportkörben hazai pályán (1-1-1) eredménnyel (7:4) gólaránnyal áll. Legjobb gólszerző a csapatban itt az Európa ligában Patrick Twumasi (6) mérkőzés (4) gól. Figyelembe kell venni azt a tényt is,hogy most hideg van Kazahban és ez is hazai csapatnak válhat előnyére. Igen jó jó a csapat akár hazai akár külföldi játékosokat nézünk. A Sporting CP bajnoki mérkőzéseken van túl és igen vegyes eredményeket ért el. A bajnokságban utolsó öt mérkőzéséből (3) győzelem (1) döntetlen (1) vereség a mérlege. A szorzó (2.25) így esélye a győzelemre (44%) viszont ilyen szorzóval (38%) nyerte meg mérkőzéseinek. A Sporting a BL csoportkörben harmadik helyen végzett és itt folytathatja tovább. Az ottani eredménye (6) mérkőzésből (2-1-3) eredmény.A legjobb gólszerző a csapatban BL mérkőzéseken elért góljaival Bas Dots (6) mérkőzés (2) gól. Egymással nem játszottak még ez lesz az első mérkőzés a kettő csapat között. Ma úgy érzem a statisztika is azt mutatja hazai siker várható.Azért gondoltam erre az eredményre mert az tudni való,hogy ezek a játékosok hazai pályán úgy mennek mint a rakéta és nyerni fognak.Minden tényező a hazai csapat mellet van.

Tippem a következő.

20698 H  FC Asztana - Sporting CP  FC Asztana (1X2)3,25

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

 

Ma 02.14.Bajnokok ligája mérkőzés!

Sziasztok! Ma Bajnokok ligája mérkőzést ajánlok.

FC Porto - Liverpool mérkőzésre gondoltam.

Kettő megingás után három győzelemmel hangolt a FC Porto a mai BL mérkőzésre. A szorzó (3.10) így esélye a győzelemre (32%) ilyen szorzóval (11%) nyerte meg mérkőzéseinek. A BL ben hazai pályán (2-0-1) eredménnyel (4:4) gólaránnyal áll. Legjobb gólszerző Vincent Aboubakar (5) mérkőzés (5) gól. Kérdéses a játéka?! Továbbá kettő védő köztük Felipe aki igen rutinos és gólokat is szokott szerezni piros lap miatt nem játszik. Egy középpályás is hiányozni fog. A Liverpool szintén vegyes mérkőzéseken van túl viszont utolsó mérkőzését (Southampton 0-2 Liverpool) megnyerte.Ez jó ráhangolódás volt a mai találkozóra. A szorzó (2.39) így esélye a győzelemre (42%) ilyen szorzóval viszont (28%) nyerte meg mérkőzéseinek! Idegenben BL ben (1-2-0) eredménnyel (11:4) gólaránnyal állnak. Legjobb gólszerzője a csapatnak Firmino Roberto (6) mérkőzés (6) gól. Figyelembe kell venni,hogy ott van még Salah Mohamed (5) gólos. Egymás ellen (0-1-1) eredménnyel állnak. Az eredménynél figyelembe vettem a hazai csapat sérülésekkel bajlódó és ezáltal átalakított csapatott és azt a tényt,hogy a vendégek egységesebbek és sokkal több gólszerző játékosuk van. A másik tényező pedig,hogy a Portónak támadni kell hiszen biztosítani kellene a visszavágóra az előnyt. Ezt fogja kihasználni a Pool és nyeri a mérkőzést.

Tippem a következő.

36188 V Porto - Liverpool  Liverpool (1X2)2,30

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 02.13.Angol: Championship mérkőzés!

Sziasztok! Ma Angol: Championship bajnoki mérkőzést ajánlok.

Cardiff - Bolton mérkőzésre gondoltam.

A Cardiff elszórakozta a mérkőzéseit és most hajthat megint a feljutást jelentő (1-2) helyért. Most otthon viszont javíthat eredményén. A szorzó (1.60) így esélye a győzelemre (63%) ilyen szorzóval (67%) nyerte meg mérkőzéseinek! Otthonában(9-3-2) eredménnyel (26:10) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.6) átlag. Legjobb gólszerző Hoilett Junior(8) góllal de igen sok (4) és (7) gólos játékosok vannak a csapatban. A Bolton idegenben (1-5-8) eredménnyel (9:26) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.5) átlag negatívan. Legjobb gólszerző játékos Gary Madine (10) góllal. Egymás ellen (3-1-4) eredménnyel állnak. Figyelembe kell venni azt a tényt is,hogy utolsó együtt játszott mérkőzésen (Bolton 2-0 Cardiff) ez lett az eredmény. Viszont figyelembe kell venni mindkettő csapatnak meg van a motiváció a győzelemre. Úgy gondolom az információ és adatok is azt jelzik és a megérzésem,hogy ma több gólos mérkőzés várható. Az eredményre (48%) esély van de ma ez az eredmény simán meglesz szerintem.

Tippem a következő.

25805 V Cardiff - Bolton Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)2,00

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 02.12.Svájci: Challenge League mérkőzés!

Sziasztok! Ma Svájci: Challenge League mérkőzést ajánlok.

Schaffhausen - Servette mérkőzésre gondoltam.

A Schaffhausen jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban pedig az elején igazán jól kezdtek és sokáig az élen voltak. A szorzó (2.45) így esélye a győzelemre (41%) ilyen szorzóval (38%) nyerték meg mérkőzéseiknek. Hazai pályán (7-0-2) eredménnyel (23:8) gólaránnyal áll a mi mérkőzésenként (3.4) átlag. Legjobb gólszerző a csapatban Cicek Tunahan (19) mérkőzés (12) gól. Servette jelenleg (2) helyen áll. A szorzó (2.75) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzéseit (67%) nyerte meg ilyen szorzóval. Idegenben (4-3-1) eredménnyel (10:6) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2) átlag. Legjobb gólszerző a csapatban Willie (13) mérkőzés (6) gól.Viszont figyelembe kell venni igen sok (4-5) gólos játékosa van a csapatnak akire lehet számítani. Egymás ellen (7-2-9) eredménnyel állnak. Bele kalkuláltam az eredményben azt a tényt,hogy az első helyet igen nehéz lesz elhódítani a (Xamax) csapatától,de feladni soha sem szabad. Most mint oly sokszor együtt játszott mérkőzéseken a gólokat részesítem előnyben. Meg lesz a három találat és ezért az eredményérért szorzó igazán ajándék.

Tippem a következő.

44693 V Schaffhausen - Servette Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,75

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

 

Ma 02.11.Török bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma Török bajnoki mérkőzést ajánlok.

Basaksehir - Fenerbahce mérkőzésre gondoltam.

A Basaksehir remek sorozatával továbbra is első helyen áll a bajnokságban. A szorzó (2.04) így esélye a győzelemre (49%) viszont korábbi mérkőzéseit (58%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (8-1-0) eredménnyel (24:7) gólaránnyal áll a mi mérkőzésenként (3.4) átlag. Legjobb gólszerző a csapatban Adebayor Emmanuel (18) mérkőzés (10) gól. A Fenerbahce jelenleg (4) helyen áll és küzdelemben van a dobogós helyért. A szorzó (3.50) így esélye a győzelemre (29%) viszont ilyen szorzóval (27%) nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben (4-5-1) eredménnyel (13:8) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.1) átlag. Legjobb gólszerző a csapatban Giuliano (17) mérkőzés (8) gól (viszont kétséges a játéka) ott lesz Valbuena Mathieu (5) és Soldado Roberto (3) gólos játékosok. Egymás ellen (8-2-9) eredménnyel állnak. Mindkettő csapatnak akár együtt akár mással játszott mérkőzéseken mindég megvolt a minimum három találat. Ma ezen a mérkőzésen is meglesz.

Tippem a következő.

34591 V Istanbul Basaksehir - Fenerbahce Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,80

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 02.10.Olasz"B"bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma Olasz "B" bajnoki mérkőzést ajánlok.

Carpi - Cremonese mérkőzésre gondoltam.

A Carpi jelenleg (9) helyen áll és harcban van a Play Of helyért. A szorzó (2.79) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzésit (25%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (6-3-3) eredménnyel (16:14) gólaránnyal áll. Legjobb góllövő a csapatban Jerry Mbakogu (19) mérkőzés (6) gól. Cremonese jelenleg (6) helyen áll és szintén nagy küzdelemben van,hogy ott maradjon a Play Off helyen. Idegenben (3-7-2) eredménnyel (13:10) gólaránnyal áll. legjobb gólszerző a csapatban Paulinho (16) mérkőzés (5) gól. Egymás ellen (0-1-0) eredménnyel állnak. Figyelembe kell venni,hogy a Carpi utolsó öt mérkőzéséből (3) döntetlenre végződött. A Cremonese utolsó öt idegenben játszott mérkőzéséből mind döntetlenre végződött. Az a tény,hogy együtt játszott mérkőzéseiken a félidő (57%) állt döntetlenre a végeredmény pedig (48%) volt döntetlen. Tippemnél ezeket az információkat figyelembe véve ma is erre az eredményre van a legnagyobb esély hiszen a hazai csapatnak összességében (8) a vendégeknek (12) döntetlenje van.

Tippem a következő.

19461 D Carpi - Cremonese Döntetlen (1X2)2,65

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ma 02.09.Francia bajnoki mérkőzés!

Sziasztok! Ma Francia bajnoki mérkőzést ajánlok.

St. Etienne - Olympique de Marseille mérkőzésre gondoltam.

Erőre kapott a St. Etienne hiszen utolsó kettő mérkőzését megnyerte. A szorzó (4.00) így esélye a győzelemre (25%) viszont korábbi mérkőzéseit (31%) nyerte meg ilyen szorzóval. Hazai pályán (5-4-3) eredménnyel (17:18) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.9) átlag. Legjobb gólszerzője a csapatnak Jonathan Bamba (20) mérkőzés (6) gól. Olympique de Marseille remek teljesítménnyel jelenleg második helyen áll a bajnokságban. A szorzó (1.90) így esélye a győzelemre (53%) ilyen szorzóval (47%) nyerte meg a mérkőzéseinek. Idegenben (7-3-2) eredménnyel (22:15) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (3.00) átlag. Legjobb gólszerzője a csapatnak Florian Thauvin (24) mérkőzés (13) gól. A csatár Germain Valere (6) gólos izomsérülés miatt hiányozni fog. Viszont igen sok jó gólszerző játékos van a csapatban mint Sanson Morgan (7) gól és sorolhatnám még....
Egymás ellen (1-8-10) eredménnyel állnak. Úgy gondolom és az információk és a csapatok formáját tekintve Gólokat és vendég győzelmet várok. Meg is lesz.

Tippem a következő.

27188 06 St-Etienne - Marseille Vendég és több (1X2 + Gólszám 2,5)2,65

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!