Hatharom / Blog / Bejegyzések
Először tulajdonost "igazoljunk", aztán játékost....Usmanov a fény az alagút végén?
Mára már biztosan minden Ágyúsnak ismerős ez a név: Alisher Usmanov. Azonban hogy még többet halljunk róla, egy másik nevet el kell...
Mára már biztosan minden Ágyúsnak ismerős ez a név: Alisher Usmanov.  Azonban hogy még többet halljunk róla, egy másik nevet el kell felejtenünk, méghozzá a lehető leghamarabb: Stan Kroenke.






Mr. Kroenke egy amerikai milliárdos, aki a mi kis csapatunk többségi tulajdonosa, a mi nagy bánatunkra. Ugyanis az amerikai csak szépen csendben figyeli ahogy a mi szeretett klubunk évről-évre szenved, és nem nyer semmit sem. És itt van az mi újdonsült üdvöskénk, az üzbég-orosz multimilliárdos Usmanov, aki napról napra veszi és csak veszi szorgosan az Arsenal-részvényeket, hogy elérhesse a bűvös 30%-ot , és ajánlatot tehessen a klubunkért. Szép lenne, túl szép. Mert Usmanov Úr nem sajnálja a pénzét, semmire sem, főleg nem az általa kedvelt klubra, főleg ha a sajátja lenne. Pár napja jutott tudomásunkra, hogy az orosz nagyobb összegeket költött luxuscikkekre. Hogy pontosítsunk, 450 millió fontot (!) költött magánrepülőgépre, valamint további 100 millió fontot költött hajóra (a hajó ára megfelel egy Bl győzelemért kapott gázsinak). Ha elérné a 30%-ot az orosz, lehetősége nyílna hogy felvegyék az igazgatóságba, és ezáltal bele látna a klub pénzügyeibe, és tudná ellensúlyozni Kroenke-t. A mi szeretett mesterünk pedig a sok hányattatás közepette igazolhatna egy-két sztárt a csapatunkba, és visszaszerezhetnénk régi dicsfényünket. Már belegondolni is jó. Addig viszont várunk, ahogy azt már oly sok éve tesszük, és továbbra is imádkozunk Usmanov Úrért, és a részvények mielőbbi beszerzéséért. Ő lehet a mi kiutunk a lassan évtizeden át tartó szenvedésből!