Hatharom / Blog / Bejegyzések
Szuperliga, 4. forduló - tippek
Először is mindenkitől elnézést kérek a kimaradásért. Jó hír viszont, hogy - ha minden igaz - megoldódtak a technikai...

 

Először is mindenkitől elnézést kérek a kimaradásért. Jó hír viszont, hogy - ha minden igaz - megoldódtak a technikai problémák, így a blog - a Horvát foci bloggal együtt - újra teljes fordulatszámon üzemelhet. Köszönöm mindenkinek a türelmet!

 

Backa - Napredak

A Napredak jókora pofont kapott az előző fordulóban a Radnik elleni vereséggel. Ezt a krusevaciak mindenáron korrigálni akarják, és ez valószínűleg nem is lesz különösebben nehéz a több sebből vérző palánkaiak ellen. Biztosra vehető a vendéggyőzelem.

 

Macva - Radnicki Nis

Lendületben van a Macva, és ugyan - papíron - a Nis az esélyesebb, megszorongathatják őket a szabácsiak, akiknek ráadásul meglesz a hazai pálya előnye is. Egy döntetlen mindenképpen lehetséges.

 

Borac - Vojvodina

Sima vendéggyőzelem. A Borac önmaga árnyéka, a kérdés csak az, hány góllal nysrnek ellenük a vajdaságiak.

 

Cukaricki - Mladost

Megszorongathatja a Cukaricki a Mladostot, nem kizárt egy egygólos hazai győzelem.

 

FK Partizan - Vozdovac

A Partizannak kötelező a győzelem, ez valószínűleg meg is lesz, bár a Vozdovac egész biztosan nem adja magát olcsón. Egy két-, netán háromgólos hazai győzelem viszont esélyes.

 

Rad - Zemun

Belgrádi kiscsapatok rangadója, a presztízsértéke viszont annál nagyobb. Nagy csata várható, háromesélyes a találkozó.

 

Javor - FK Spartak

Lendületben van a szabadkai csapat, az előző fordulóban a Partizan is csak nagy nehezen tudta őket legyűrni. Nem tudni, hogy a Javor mikor hajlandó végre megemberelni magát, de ha még most sem - és valószínűleg nem... -, akkor több góllal is nyerhet a Spartak.

 

Radnik - Crvena Zvezda

A belgrádi csapat az egyértelmű esélyese a találkozónak, amelyet most remélhetőleg nem tarkítanak súlyos sérülések és szürreális tizenegyesek.