Hatharom / Blog / Bejegyzések
Szuperliga, 3. forduló - tippek
Amolyan próbaképpen elkezdem ezt a "rovatot" is, megpróbálok az épp aktuális fordulóból kiragadni egy-egy érdekesebb...

 

Amolyan próbaképpen elkezdem ezt a "rovatot" is, megpróbálok az épp aktuális fordulóból kiragadni egy-egy érdekesebb mérkőzést és megosztani a kedves olvasókkal és sportfogadókkal a gondolataimat. Használjátok egészséggel.

Szombat:

FK Javor - Macva

Az újonc szabácsiak amilyen lelkesek, még akár le is győzhetik a rendszerint langyos vizeken evező Javort. Egy döntetlen szerintem mindenképpen bennük van, de ha még mindig kitart a lelkesedésük, akkor akár le is győzhetik a hazaiakat. Előfordulhat az is, hogy a Javor megembereli magát és győzni fog, de akkor legfeljebb egy góllal.

Mladost - FK Rad

A múlt héten pihentek a hazaiak, így lehet, hogy sikerül végre összeszedniük magukat az EL-selejtező okozta csalódásból. De a Rad szerezhet nekik kellemetlen perceket, amilyen kicsik, olyan kemények és elszántak. Döntetlent tippelnék, de semmiképpen gól nélkülit, a Rad akár meg is nyerheti ezt a meccset.

Vasárnap:

Crvena Zvezda - Cukaricki

Ez egy érdekes meccs lesz, ugyanis Nenad Lalatovic, a Cukaricki - meglehetősen becsvágyó - vezetőedzője nem is olyan régen még a Zvezda kispadján ült, így elég jól ismeri a hazaiakat. A Zvezdának ott lesz a hazai pálya előnye, a sikeresen abszolvált EL-selejtező és Richmond Boakye kincset érő góllövő csukája, a vendégeknek pedig a kezdeti lendület, a bizonyítási vágy, hogy az idén mindenképpen elkerüljék a kiesőzónát és - mint az eggyel korábbi szezonban - újra megcsípjenek egy európai kupasorozatot érő helyet. Papíron a Zvezda az esélyesebb, de véleményem szerint a Cukaricki akár össze is szedheti magát és kihozhatja ezt a találkozót akár egy döntetlennel is.