Hatharom / Blog / Bejegyzések
MA 05.05. Német Bajnoki mérkőzés
Sziasztok. A mai nap a Hannover - Hertha meccset hoztam. A hazaicsapat csupán 6 pontra van a kiesőhelytől, ezért elég fontos lesz ez a mai mérkőzés, hiszen...

Sziasztok. A mai nap a Hannover - Hertha meccset hoztam.

A hazai csapat csupán 6 pontra van a kiesőhelytől, ezért elég fontos lesz ez a mai mérkőzés, hiszen csupán már csak 2-ő bajnoki forduló van vissza.A Hannover az idei bajnokságba nem igazán teljesít valami jól, hiszen az eddig lejátszott 32 mérkőzésből 9 győzelme, 9 döntetlen, s 14 veresége van, s a gólarányuk se valamilyen fényes 39:50-es ami nem mondható valami jónak.A kapott gólokat tekintve a bajnokság 3. legtöbb góllal rendelkező csapata, holt versenybe a Leipzig csapatával.A lőtt gólokat tekintve a közép mezőnybe szerepelnek a hazai-ak a maguk 39 találatával.Hazai pályán  16 mérkőzésből 7 győzelmet, 3 döntetlent, s 6 vereséget tudnak felmutatni mind ehhez  párosul egy 25:24-es gólarány.Utolsó 5 meccséből csupán 1 győzelemre 1 döntetlenre,s 3-rom vereségre futotta az erejükből mind ehhez párosul egy 6:11-es gólarány.Hazai pályán az utolsó 5 bajnoki mérkőzésükön még siralmasabb a teljesítményük, hiszen  1 győzelmet, s 4 vereséget tudnak felmutatni mind ezt egy 5:11-es gólaránnyal.

A Hertha jelenleg a tabella 10. helyét foglalja el 43 ponttal, s mindezt úgy hozta össze, hogy 10 győzelmet, 13 döntetlent, s 9 vereséget ért el.Mind ehhez jön egy 40:37-es gólarány, ami a kapott gólokat tekintve a bajnokság 4. legkevesebbje.A lőtt gólokat tekintve nem állnak annyira jól hiszen a 40-en lőtt gól csak a középmezőnyre elég. Vendégként  a csapat nem szerepel annyira rosszul, hiszen a lejátszott 16 mérkőzésből 5 győzelmet 6 döntetlent, s 5 vereséget tudnak felmutatni, amihez jön egy 19:16-os gólarány.Az utolsó 5 bajnoki mérkőzésen 2 győzelmet 2 döntetlent , s 1 vereséget tudtak elérni,mindezt egy 8:5-ös gólaránnyal. 

Egymás elleni mérlegük a Hertha felé billen, hiszen eddig 36 mérkőzést játszottak, s ebből 10-szer a Hannover, 10-szer Döntetlent, 16-szor pedig a Hertha nyert. Legutóbbi 5 egymás elleni  mérkőzésükből 3-szor a Hertha 2-szer pedig döntetlen született. Amikor hazai pályán játszott a Hannover, akkor sem jobb a helyzet,hiszen akkor 3-rom döntetlent, s 2-ő Hertha siker született.

Az utolsó két fordulóban a Hertha hozza a meccseit, s ha a többi pályán is úgy alakulnak az eredmények akkor még esélye is lehet egy nemzetközi kupa szereplésre.Formájukat, s utóbbi meccseiket tekintve a mai napra a tippem, hogy nyerni fog a Hertha.

Hannover - Hertha Berlin  Vendég / 2.63 odds

Sok sikert nektek a mai napra s nyerjünk sokat. Üdv:"CS"