Hatharom / Blog / Bejegyzések
MA 05.04. Ír Bajnoki mérkőzés
Sziasztok. A mai napon az Ír bajnokságból néztem egy mérkőzést aWaterford - Dundalk összecsapást. Mind a két csapat nagyonjó...

Sziasztok. A mai napon az Ír bajnokságból néztem egy mérkőzést a  Waterford - Dundalk összecsapást.

Mind a két csapat nagyon jó formában van.A Waterford újoncként (tavaly megnyerte a másod osztályt) 14 mérkőzés után az igen elő kellő  3. helyen található 9GY 1D 4V-el s 18:10-es gólaránnyal.Hazai pályán nagyon jó mérleggel rendelkezik, 7 mérkőzéséből 6GY 1D 0V-el, s 13:4-es gólaránnyal állnak. Az utolsó 5 bajnoki mérkőzésüket tekintve a formájuk 2GY 1D 2V 5:3-as gólarannyal állnak.

A Dundalk 2014,2015, s 2016-ban megnyerte a bajnokságot tavaly pedig a második helyezést érte el.Az idei bajnokságot is úgy kezdte, hogy számolni kell velük a bajnoki címért folytatott versenyben.Az eddigi lejátszott 14 mérkőzésből 9GY 4D 1V a mérlegük ehhez párosul egy igen szép gólarány is ami 29:4- es. Vendégként eddig 6 mérkőzést játszottak s a mérlegük 3GY 2D 1V, s ehhez párosul egy 7:1- es gólarány.Utolsó 5 bajnoki mérkőzésükön a csapat mérlege 3GY 1D 1V s ehhez párosul egy 12:3-as gólarány.Egymás elleni mérlegük a Dundalk fele billen, hiszen az eddig lejátszott 12 mérkőzésből 9-szer a vendégek nyertek, 2-szer döntetlen született, 1-szer pedig a hazaiak tudtak diadalmaskodni.A Waterford csapata az utolsó 4 mérkőzésükön nem tudta megverni a Dundalk csapatát.Nem lesz könnyű dolga a vendég csapatnak de ahogy már írtam idén is a bajnoki címre hajtanak, s ahhoz az ilyen összecsapásokat hozniuk kell.Ezért az én tippem a mai mérkőzésre:

Waterford - Dundalk  Vendég  1.67 

Sok sikert kívánok nektek a mai sportfogadáshoz, s sok nyereménytwink Üdvözlettel:"Cs"!