Hatharom / Blog / Bejegyzések
Benfica - Real Madrid előzetes
A Real Madrid második felkészülési meccsére kerül sor a mai napon. Mégpedig a Benfica – Real Madrid mérkőzésre. Első meccs, az...

 

A Real Madrid második felkészülési meccsére kerül sor a mai napon. Mégpedig a Benfica – Real Madrid mérkőzésre.
Első meccs, az Oviedo ellen, 1-5 arányban nyert a Királyi Gárda. A gólokat Lucas(9. perc), Denis(38. perc), Granero(40. perc) és DiMaría(55. perc és 74. perc) szerezte. Granero gólja lehetett öngól is, nem egyértelműek azonban a felvételek így én neki adtam.

A kezdő csapat így nézett ki:

Adán; Juanfran, Mateos, Iván, Casado; Álex Fernández, Mosquera, Granero; Denis, Morata, Lucas.

 

 

                          


A meccs előtt történtek érdekes dolgok. A keretből kimaradt Kaká és Sahin. Előbbi azért, mert új klubot kell keresnie, utóbbi pedig gyomorbetegségre panaszkodott.

Nos, a mai meccs előtti órák sem lesznek unalmasak. Sahin ismét kimaradt a keretből és spanyol lapok szerint azért, mert egy angol csapattal tárgyalnak kölcsönszerződésről. A kérdés, melyik csapat? Tottenham? Őt is belevonnánk a Modric üzletbe és így olcsóbban lehetne megszerezni? Hát sajnos nem így néz ki, ugyanis a lapok szerint az Arsenal lehet a befutó. A Spurs riválisa, így talán mégnehezebb lesz Modric megszerzése, de valakinek érkeznie kell ha Kaká és Sahin is kiesik.
Kaká azonban bekerült a keretbe, csak kérdés az, hogy ki fog-e kerülni.

Továbbá az előző meccsen pályára lépett Denis, a Real Madrid első orosz játékosa aki lehetőséget kapott a felnőtt csapatban.

De foglalkozzunk a mai meccsel. A két csapat az Eusébio kupáért fog összecsapni. De idősebb olvasóim ismerhetik becenevéről is, „Fekete Párduc”. FIFA által is a XX. század egyik legjobb játékosának tiszteletére lett szervezve ez a meccs.

Coentrao és DiMaría a Benfica ellen. Javi Garcia, Rodrigo, Saviola és Garay a Real Madrid ellen. 

A keretből továbbra is kimaradt Ronaldo, Pepe, Ramos, Casillas, Arbeloa, Albiol, Xabi Alonso. Coentrao nem használta ki a teljes szabadságát és előbb hazajött.



A teljes keret: Adán, Jesús, Pacheco; Varane, Coentrao, Fabinho, Nacho, Mateos, Casado, Ríos, Iván;Kaká, Granero, Lass, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Lucas, Callejón, DiMaría; Benzema, Higuaín, Morata

Várható kezdőcsapat: Adán-Fabinho,Varane,Nacho,Coentrao-Granero,Mosquera-Callejón,Kaká,DiMaría-Higuaín


Mourinhonak mindenképpen esélyt kell adnia a fiataloknak, hiszen Sahin és Kaká távozásával kevesen leszünk a középpályán. Ha Modric nem érkezik, legyen egy vészmegoldás. Ezért számítok Lucas és Álex játékára. Valamint Jesús is nagy eséllyel lehetőséget fog kapni, Morata mellet. Benzema lehet megint nem fog játszani, vagy ha igen akkor csak csereként. Coentrao nincs olyan jó fizikai állapotban, mint a többiek, azonban mindenképpen játszani szeretett volna volt csapata ellen.