Hatharom / Blog / Bejegyzések
Eddigi távozók - Real Madrid
Már túl vagyunk az átigazolási szezon felén. Ez idő alatt 3 játékos távozott véglegesen a klubtól. Korábbi...

 

Már túl vagyunk az átigazolási szezon felén. Ez idő alatt 3 játékos távozott véglegesen a klubtól.

Korábbi hírekkel ellentétben Altintop nemrég váltott csak csapatot és országot hivatalosan. A török Galatasarayhoz igazolt 3 millió euróért, éves fizetése pedig 3,2 millió euró lesz.

Elhagyta a csapatunkat két olyan játékos, akik tavaly kölcsönben voltak. Canalest megvette a Valencia véglegesen, pedig két súlyos sérülése is volt. De Canales nem egyedül megy oda, Fernando Gago is vele fog tartani. Canalest 8-ért, Gagot 3,5 millió euróért vették meg a Denevérek. Ami szerintem irreális, Canales nem sokat tett le az asztalra és két súlyos sérülése is volt. Gago azért tapasztaltabb és szerintem nem is olyan rossz játékos, mint ahogy sokan gondolják. 

Azonban én ennek nagyon örülök. Két minőségi játékossal erősödött a Valencia, így a bajnokság is szorosabb lehet, illetve több esélyük lesz a nemzetközi kupasorozatokban is a spanyol csapatoknak.

Eddig a klub 14,5 millió euró körüli összeget gyűjtött be. A vezetőség további pénzt remél Kakáért cserébe, akinek Mou megmondta, hogy még kevesebb szerephez fog jutni idén. A másik lehetséges távozó még Carvalho, bár az utolsó pletykák szerint mégis maradni fog, bár edzeni továbbra se edz. Legalábbis nem a csapattal.