Hatharom / Blog / Bejegyzések
Los Angeles Galaxy - Real Madrid előzetes
Megkezdi felkészülési meccseit a Real Madrid az Egyesült Államokban. Első állomás Los Angeles és David Beckham csapata a Los Angeles Galaxy. A...

 

Megkezdi felkészülési meccseit a Real Madrid az Egyesült Államokban. Első állomás Los Angeles és David Beckham csapata a Los Angeles Galaxy. A csapat előző meccse a Benfica elleni vereség volt. De ezt gyorsan felejtsük el.

A meccs előtt (eddig) nem történt semmi érdekes dolog. Voltak pletykák/hírek, amiket megemlíthetek. Nani iránt érdeklődünk. Carvalho a Castillával edz. Tavaly a Coliseum Memorial játszottunk a Galaxy ellen, de most a Home Depot Centerben fogunk, mert Mou nem volt megelégedve a tavalyi pályával. Modric saga folytatása pedig az, hogy Mounak nincs B terve. Tehát vagy jön Modric, vagy nem jön senki.

Továbbá Beckham meglátogatta a csapatot. Nagyon örült mindenki a találkozásnak és a régi csapattársakkal, Ramossal és Casillasal is beszélgetett egy jót.

„Különleges dolog játszani a Real Madrid ellen, különösen a fiatal játékosoknak, hiszen sok fantasztikus játékossal és az egyik legjobb edzővel nézel szembe.”

Reméljük Ronaldoval is elbeszélgetett arról, hogy hogyan kell lőni a szabadrúgást.




A LA Galaxyval eddig három alkalommal találkoztunk. 2005-ben Owen és Soldado góljával 2-0-ra, 2010-ben Higuaín duplájával és Pedro León góljával 3-2-re, 2011-ben pedig Callejón,Joselu,Ronaldo és Benzema góljaival 4-1-re vertük el őket.

 

 

          


Várható kezdőcsapatok:

Los Angeles Galaxy:  Saunders – Franklin, DeLaGarza, Junior Lopes, Gaul – Jimenez, Juninho, Beckham,Magee – Keane, Donovan

Real Madrid: Casillas – Arbeloa,Pepe,Ramos,Coentrao – Alonso, Lass – DiMaría, Benzema, Ronaldo – Higuaín

Real Madrid teljes kerete:
Casillas, Adán, Jesús;  Arbeloa, Ramos, Albiol, Pepe, Varane, Coentrao, Nacho;  X.Alonso, Khedira, Sahin, Callejón, Granero, Özil, Lassana, Kaká, Di María, Álex, Jesé;C.Ronaldo, Benzema, Higuaín, Morata.

Hogy miért Benzema van Özil helyén? Mert Mourinho abban a pozícióban játszatta az edzéseken. Továbbá a Xabi,Lass kettős is gyakran játszott együtt.

Kíváncsi vagyok milyen formában térnek vissza a pihenőből a spanyolok, portugálok és a németek. Sahin bekerült a keretbe, de játéka továbbra sem biztos. Az indok valami ilyesmi lehet majd: „Sahin rosszul lépett le a csapat buszáról, amikor megérkeztek a stadionba és kificamodott a bokája.”(forrás: madridista.hu, Mike)

De ez majd kora reggel kiderül. Hiszen a meccs magyar idő szerint 4.30-kor kezdődik majd. Gondolom, nem én leszek az egyetlen korán kelő.