Hatharom / Blog / Bejegyzések
Hírcsokor
Gondoltam összeszedem az elmúlt napok híreit, pletykáit, fejleményeit. Sahin egyre közelebb az Arsenalhoz, igaz csak kölcsönszerződésről...

 

Gondoltam összeszedem az elmúlt napok híreit, pletykáit, fejleményeit.

Sahin egyre közelebb az Arsenalhoz, igaz csak kölcsönszerződésről lehet szó. Sahin nem akar menni, itt akar bizonyítani Madridban, de Mourinho azt szeretné, ha sokat játszana. A Special One pedig láthatóan nem számol vele. Felkészülési meccseken is csak balhátvéd pozícióban játszott. Szegény alig játszik, de ha mégis akkor meg kórházba küld valakit. McGeouchot fejelte meg amikor egy labdáért ugrottak, a Celtic játékosa eszméletlenül esett a földre, pár másodperccel később, már magánál volt, de eléggé kómás állapotban. Sahin facebookon keresztül üzent neki.



Modric saga természetesen tovább folytatódik, de már pozitív irányba. Az AS szerint 32 millió euróban sikerült megállapodni a Tottenham csapatával, akik M’Vilával pótolhatják a horvátot.

Usain Bolt, akit nem kell bemutatni, nagy barátja Cristiano Ronaldonak és kedvenc csapata a Real Madrid, illetve a ManU. Szerinte Ronaldo jobb játékos, mint Messi és a portugál érdemelné az Aranylabdát. "Minden kétséget kizárólag, C. Ronaldo jobb, mint Messi. Egyszerűen komplettebb játékos. Én Cristianónak adnám az aranylabdát, hiszen évek óta a csúcson tud maradni és ez a legnehezebb az élsportban"

Az előszezonnak már vége, a gólkirálya pedig Callejón lett. A sajátnevelésű játékos ismét bizonyította rátermettségét és hogy nem hozza zavarba a kapus látványa. 5 meccs, 5 gól. Mögötte a szintén bombaformában lévő Di María van, 4 góllal. A csapat összesen 21 gólt szerzett, 5 gólt az Oviedo, 2 gólt a Benfica, 5 gólt a LA Galaxy, 2 gólt a Santos Laguna, 2 gólt a Celtic és 5 gólt a Milan ellen szereztünk.

A Marca szerint a PSG le akarta igazolni Higut és Benzemát is, de ezt Perez visszautasította. Összesen 80 euró körüli összeget ajánlott a párizsi klub.

Marcelo ezüstérmes lett a brazil válogatottal az Olimpián. Mexikó ellen kaptak ki 2-1 arányban. Így a braziloknak továbbra sincs Olimpiai aranya futball terén.

Di María 2018-ig szerződést hosszabbított. 4 millió eurót fog keresni.

Carvalho továbbra is a Portóval edz, több angol kérője is van. Így jövőre Ramos,Pepe,Albiol,Varane négyes áll majd Mou rendelkezésére.

El Mundo Deportivo (katalán lap) szerint Kaká megegyezett a Milannal, annak ellenére, hogy kijelentették, túl nagy a brazil fizetése.