Hatharom / Blog / Bejegyzések
Lucas Moura - Real Madrid
Egyre többet hallani a brazil tehetségről, Lucas Mouraról. Akit jelenleg a brazil Sao Paulohoz köti a szerződése 2014-ig. Írtam már róla is...

 

Egyre többet hallani a brazil tehetségről, Lucas Mouraról. Akit jelenleg a brazil Sao Paulohoz köti a szerződése 2014-ig.

Írtam már róla is korábban, de most menjünk bele egy kicsit részletesebben. Gondolom olvastátok már sportoldalakon, hogy a Dánia – Brazília barátságos meccsen kint volt José Mourinho is, ha mégsem akkor most már tudjátok. Egyértelműen azért mert, hogy figyelje Lucas játékát.  A hírek szerint meg is győzte őt a kis brazil játéka. Megmutatta a benne rejlő erőt, a célra törő játékát, az irányítóképességét illetve a gyorsaságát és a játéktudását.
 

Elsősorban támadó középpályás, de a széleken is megállja a helyét. Legvalószínűbb, hogy Kaká helyére érkezne, hiszen az Aranylabdás brazil egyre közelebb a PSG-hez. Azonban nem lesz könnyű megszerezni, hiszen a klubja 40 millió eurót szeretne érte, ami talán soknak tűnik. A Chelsea  meg is adta volna érte a 40 milliót, de az vissza lett utasítva. Tehát még többet kéne adni érte. De nem csak ez az egyetlen gátló tényező. Lucas maradni szeretne Brazíliában egészen a 2014-es VB-ig. Mourinho ezt tudja és minél előbb egy előszerződést szeretne kötni vele, hogy 2014 után csatlakozzon a csapathoz.

Viszont az mellettünk áll talán, hogy Florentino Perez és a játékos ügynöke Wagner Ribeiro között van egyfajta kapcsolat. Hiszen Perez anyagilag támogatta Ribeirot és ő úgymond Lucassal törlesztene.