Hatharom / Blog / Bejegyzések
Beerősít a Valencia
A Valenciánál komolyan veszik a következő szezont. Hiszen olyan játékosokat igazolnak akik nagyon dobhatnak a csapat teljesítményén....

 

A Valenciánál komolyan veszik a következő szezont. Hiszen olyan játékosokat igazolnak akik nagyon dobhatnak a csapat teljesítményén.

Nemrég írtam arról, hogy Canales és Gago is csatlakozott hozzájuk. Ami már önmagában nagyon jó húzás, hiszen viszonylag olcsón jutottak hozzájuk. Hiszen 11,5 millió euróért vitték el kettőjüket. De rajtuk kívül még megvették a Deportivo vezérét Guardadot.  A mexikói játékos főleg a széleken mozog, de nem kerül nagy bajba akkor sem ha középen kell irányítania. Árat nem találtam sehol, de valószínűleg 5 millió euró körüli összegért váltott klubbot. Továbbá a Valencia szerette volna megerősíteni a védelmét is. Erre a 28 éves portugál jobbhátvédet Joao Pereirát igazolták le. Érte 3,6 millió eurót fizetet a klub, de ez 500 ezerrel nő ha BL induló helyett szerez meg a Valencia. Pereira a Sportingból érkezett. 3. számú kapust is igazoltak, mégpedig Felipe Ramos szerepében. Aki a Deporból érkezett kölcsönbe.


Azonban ha hinni lehet a petykáknak akkor a PSV-ben játszó Manolevet is megszerezheti a klub vagy akár kölcsön is vehetik az Arsenal csatárát Chamakhot.

A lényeg, hogy eddig jó játékosok igazoltak a Mastellaba.