Hatharom / Blog / Bejegyzések
Halálcsoport
Ismét halálcsoportban a Real Madrid. Az idei BL szezon izgalmasnak mondható. Hiszen olyan ellenfelekkel vagyunk egy csoportban, mint a City, Dortmund és régi...

 

Ismét halálcsoportban a Real Madrid. Az idei BL szezon izgalmasnak mondható. Hiszen olyan ellenfelekkel vagyunk egy csoportban, mint a City, Dortmund és régi jó barátaink az Ajax. A Citynek nagy felmérő lesz, motiváltak lesznek és mindent bele fognak adni. A játékosok nagyon veszélyesek és képzett focisták. Nem lesz könnyű megverni őket.
A Dortmund már más tészta. Jó csapat, de nemzetközi szinten jelenleg elmaradnak a mezőnytől. De leírni nem szabad őket, hiszen egy jó edzővel és tehetséges játékosokkal rendelkező együttes.
Az Ajax pedig nem olyan erős, mint régen. Nem fogom leírni őket, de messze a leggyengébb csapat a csoportban.



De a csoportelsőség továbbra is kötelező, hiszen a Cityt szerintem otthon legyőzzük őket, mint a többi ellenfelünket. Angliában meg fogják nehezíteni a dolgunkat, de nem gondolom, hogy ha győznek is, akkor nem fölényesen. Németországban szintén nem lesz könnyű dolgunk, de könnyebb, mint Angliában. A Dortmund idén is a bajnokságra fog koncentrálni, hiszen ők is tudják, hogy a BL-ben nincs sok esélyük. Az Ajaxot pedig könnyen verjük mind a két meccsen.

Gondolom mindenki jobban örült volna a Kolozsvár(Cluj) csapatának, hiszen elég sok magyar kilátogathatott volna oda. De így talán jobb a csapatnak, mert nem kell sokat utazni, repülővel 2-3 órás út lesz csak minden helyszín.

Én személy szerint egy Juvénak jobban örültem volna az Ajax helyett. Szeretem, ha már korán izgalmas a Bajnokok Ligája, arról nem beszélve, hogy nagyon jó hangulat lenne egy ilyen meccsen.

Irány a tizedik!