Hatharom / Blog / Bejegyzések
Granero: Addig maradok amíg számítanak rám.
Granero ma ünnepli, hogy 15 éve a klubnál van, szerződése 2013-ban jár le, de egyes hírek szerint Mourinho számít rá a következő...

 

Granero ma ünnepli, hogy 15 éve a klubnál van, szerződése 2013-ban jár le, de egyes hírek      

szerint Mourinho számít rá a következő években.

Tudjuk, hogy Granero nem sok lehetőséget kap, ez még jobban csökkenhet, ha Luka Modricot sikerül leigazolnia Perezéknek.
Granero így nyilatkozott:

„Nem gondolkozom azon, hogy elhagyjam a csapatot, de arra sem, hogy megismételjem a tavalyi szerepemet. Nagyobb szerepet szeretnék betölteni, hisz ez egy természetes dolog, amit minden játékos akar. Annak érdekében, hogy ne váltsak csapatot. Ezt meg tudom csinálni itt, keményen fogok edzeni. Bizakodom abban, hogy megtudom szerezni a helyem. Tavaly nagyon sokat fejlődtem.”

„ Nagyon bizakodom, csakúgy mint az elmúlt 15 évben. Folyamatosan tanulok. Idén nagyon sok kihívás áll előttünk, mint csapat, fejlődni tavalyhoz képest. Személyes kihívásnak tartom azt, hogy felülmúljam a tavalyi teljesítményemet és megserezni a helyemet a csapatban és a klubban egyaránt.

Granero nem riválist lát Modricban, mivel úgy véli, hogy bármilyen döntést hoz a klub, ők üdvözlik a profi focistákat.

„Minden évben nagyszerű focisták érkeznek ide és mennek el. A fontos dolog, hogy a csapat újjáépül. A tavalyi csapaton javítani nehéz feladat. A klub ezen dolgozik és mi mindig várjuk az új csapattársainkat. Nem tudom, hogy ez a játékos milyen játékos, ismeretlen vagy híres játékos, de mi mindig tárt karokkal várjuk azokat aki jobbá szeretnék tenni a Real Madridot.”

„A szerződés megújítás nem nagy ügy. Ez a 15. szezonom ennél a klubnál és nem kétséges, boldog vagyok itt. Nincs semmilyen probléma. Ha a klub akar engem, akkor addig maradok amíg számítanak rám.”