Hatharom / Blog / Bejegyzések
Viszlát Hamit! - Real Madrid
Megvan a nyári átigazolási szezon első távozója. Mégpedig Hamit Altintop személyében. Eddig sem volt titok, hogy a Real Madrid és a...

 



Megvan a nyári átigazolási szezon első távozója. Mégpedig Hamit Altintop személyében. Eddig sem volt titok, hogy a Real Madrid és a török Galatasaray között tárgyalások folynak a játékos ügyében.

A török 3 millió eurót fog keresni, tehát fizetése marad, hiszen a Realban is ugyan ennyit keresett. Az átigazolási ára viszont még nem ismert. 3 vagy 2 millió euróra tippelnek, de egyes források szerint ingyen távozott. Ingyen jött, ingyen ment(?).


A több poszton is bevethető játékos, tavaly nyáron érkezett a BL döntős Bayern München csapatától. Bár a Spanyolországi kitérője nem úgy sikerült ahogy remélte, hiszen a kezdő közelébe nem került és még állandó cserének sem mondható. Miután csatlakozott hozzánk kisebb sérülést szenvedett, de hamar feltudott zárkózni a többiekhez.


Válogatottjában a szezon során továbbra is kezdőnek számított. Nálunk összesen 12 meccsen sikerült  szerepet kapnia, ezek alatt 1 gólt szerzett. 5 alkalommal volt kezdő, 7 alkalommal csere.

Madridistáknak valószínűleg 2 dolog fog megmaradni a 29 játékossal kapcsolatban. Hiszen nem mellesleg Puskás díj győztes és a Barcelona elleni Copa del Rey meccsen egy szép csellel elküldte Iniestát az alapvonal felé.

Puskás díjas találat:
          


Altintop vs. Iniesta