Hatharom / Blog / Bejegyzések
Megvan az előszezon programja! - Real Madrid
Véglegesnek tekinthető a Real Madrid előszezonjának programja! A listából majd kiderül, hogy a csapat és Mourinho nagyon rákészül a...

 

Véglegesnek tekinthető a Real Madrid előszezonjának programja! A listából majd kiderül, hogy a csapat és Mourinho nagyon rákészül a Barcelona elleni szuperkupára.

A csapat először a marokkói Atlético Tetouan ellen fog pályára lépni július huszonnegyedikén. Az újonc bajnok(hiszen idén nyertek először bajnoki címet) a Gran Estadio de Tángerben fogadja majd a srácainkat.

Majd három nappal később a csapat Portugáliába utazik, ahol a Benfica csapatával fog megküzdeni. Ezeken a meccseken valószínűleg nem az egész csapat lesz ott, mivel az EB résztvevők hosszabb szabadságot kaptak.

A csapat ezután elhagyja az öreg kontinenst és Amerikába utazik. Itt a korábbi Real Madrid játékos David Beckham csapatával a Los Angeles Galaxyvel fognak megküzdeni a Balncok augusztus másodikán. Ez után elég szorosan követi egymást két szuperrangadó. Először augusztus ötödikén a Juventus csapatát, aztán augusztus nyolcadikán az AC Milán gárdáját kell legyőznie a srácoknak. Nehezítő körülmény, hogy a Zebrák elleni meccs Las Vegasban lesz. Az Milán elleni pedig New Yorkban. Tehát nem keveset kell majd utaznia a csapatnak. Majd „hosszabb” pihenő után, augusztus tizenegyedikén a Celtik ellen kell bizonyítaniuk a fiúknak. Ezt a meccset Philadelphiában fogják tartani.

Majd 11 nappal később újra Spanyolországban vagyunk, pontosabban Katalónia fővárosában, Barcelonában a Spanyol Szuperkupa első meccsén. Majd augusztus huszonkilencedikén már a Santiago Bernabeuban fogadjuk majd a katalán óriást.

Az ellenfelek arra utalnak, hogy Mou minél nagyobb csapat ellen szeretne majd tesztelni.  Reméljük pozitív lesz az eredmény!