Hatharom / Blog / Bejegyzések
AVB Jesét vagy Joselut akarja Modricért
A Tottenham edzője reméli, hogy hamar vége lesz ennek a huzavonának. Tudva azt, hogy Modric nem lesz velük a következő szezonban reméli, hogy sikerül...

 

A Tottenham edzője reméli, hogy hamar vége lesz ennek a huzavonának. Tudva azt, hogy Modric nem lesz velük a következő szezonban reméli, hogy sikerül megszerezni egyet a Real Madrid fiataljaiból. A két jelölt Joselu, illetve Jesé. Előbbi lehetséges, utóbbi kevésbé.

AVB ötletébe, a Spurs elnöke Daniel Levy is beleegyezett, mikor találkoztak Kaliforniában a héten. Az edző tisztában van azzal, hogy ez a kötélhúzás a Tottenham és a Madrid között nem tesz jót se a kluboknak, se a horvát középpályásnak. Ezért állt elő ezzel az ötlettel.

Villas-Boas rajta tartja a szemét számos Castilla játékoson, de megakadt a szeme a két támadón, Joselun és Jesén. Joselu 22 éves, Stuttgartban született, tavalyi szezonban 26 gólt szerzett. Jelenleg kapcsolatban állnak a Hoffenheim csapatával, azonban a tárgyalások megakadtak. Madrid 10 millió eurót szeretne a játékosért, de a német csapat edzője szerint ennyit nem ér. A Bild értesülései szerint maximum 6 millió eurót áldoznának a transzferre.

Jesével már más a helyzet. Madrid nem szeretné eladni, a U19-es EB bajnokát, a legértékesebb játékos és arany cipő díjas játékosukat. Jesé kivásárlási árát pedig 40 millió euróra tartja a klub, arról nem beszélve, hogy a fiatal spanyol nem szándékozik elmenni más csapathoz. Ezzel AVB mellé lőt.



Természetesen, ha Modricot sikerülne leigazolnunk és helyette adnánk Jesét vagy Joselut, akkor is kell valaki aki tudja helyettesíteni Modricot, hiszen egyik Castillás srác sem fog annyira hátul játszani. Erre a célra AVB Moutinhot, a Porto portugál középpályását tartja megfelelőnek, hiszen dolgoztak is már együtt, tehát ismeri. A másik lehetőség pedig Cazorla lenne.

Persze még nem tett le teljesen Modricról az EL győztes tréner. Nagyon szeretné ha újra velük edzene és elutazna Los Angelesbe a csapattal. De a játékos nem hajlandó felvenni a telefont és szerinte ez a jó megoldás. A Spurs elnöke, AVB szavaival leírva, „Levy most nagyon dühös”.