Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ancelotti a PSG-nek akarja Coentrao-t
Miután Híguain-t és Kaká-t megpróbálta leigazolni,a París Saint Germain figyelme most egy másik Real Madrid játékos,Fabio...

 

Miután Híguain-t és Kaká-t megpróbálta leigazolni,a París Saint Germain figyelme most egy másik Real Madrid játékos,Fabio Coentrao felé irányul.
A Real Madrid balhátvédjét Pedro Pauleta,a PSG spanyolországi és portugál megfigyelője ajánlotta,mint olyan játékost,aki erősítheti Carlo Ancelotti csapatát.
 
 
 
 
Fabio Coentrao
A Real Madrid nem akar eladni egy olyan futballistát,aki a múlt nyáron érkezett 30 millió euróért,és aki az edzője,José Mourinho teljes támogatását élvezi.Egyébként azt állítják,hogy a PSG futball igazgatója,Leonardo de Araujo találkozott a játékossal a 2012-es Európa-bajnokságon.
 
Fabio Coentrao 33 mérkőzésen játszott a 2011/2012-es szezonban,mivel a kezdő tizenegyben Mourinho inkább Marcelo-t játszatta a balhátvéd poszton. Coentrao ebben a szezonban többet akar rendszeresen játszani- nyilatkozta a Portugál.
 
 
Ezzel egy időben az a hír járja,hogy az AC Milan érdeklődik Lass Diarra iránt,akit szeretne leigazolni.A futballügynök,Ernesto Bronzetti szerint ,,a játékos jelenleg szabadságát tölti az Egyesült Államokban,de a szerződés az AC Milan-nal végleges formába kerülhet,mihelyst a játékos visszatér."