Hatharom / Blog / Bejegyzések
Összefoglaló 2011/2012-es szezon 1. rész
Üdvözlök minden kedves Madridistát! Létrehoztam egy oldalt, méghozzá egy szurkolói oldalt, ami csakis kizárólag a Real Madrid C.F....

 

Üdvözlök minden kedves Madridistát! Létrehoztam egy oldalt, méghozzá egy szurkolói oldalt, ami csakis kizárólag a Real Madrid C.F. profi futball csapattal foglalkozik. No, néha-néha azért más téma is fel lesz hozva, ki lesz tárgyalva. De összességében, csak a REAL MADRID és annak játékosai, edzői stb. a fontosak! Nos, nem is szaporítom tovább a szót, az oldal szépen lassacskán be fog indulni, és reméljük, hogy sokak szívét el fogjuk vele nyerni. De akkor következzék az évértékelő első része!

 

 

 

Rengeteg lefutott meccs, rengeteg lejátszott perc, rengeteg gól, rengeteg győzelem van a hátunk mögött.

A 2011/2012-es idény annak a reményében kezdődött el, hogy a Spanyol Kupa után ismét EL CLASICOgyőzni  tudunk valamilyen sorozatban. Első lehetőségként jött a Spanyol Szuperkupa. A tavalyi szezonban a Király Kupa döntőjében való győzelem a katalánok ellen, nagyszerű érzés volt. A fellegekig repültem, és repült még velem több millió madridista és töltötte az éjszakát egy non- stop presszóban. Reménykedtünk abban, hogy idén már megtörhetjük a katalán uralmat a Királyi Gárda fölött.

Augusztus 14.-e, a Szuperkupa első mérkőzése, amit a Real Madrid nagyszerű otthonában a 75 ezer férőhelyes Santiago Bernaubéban rendeztek.

Egy szoros párharcban, egy döntetlent tudtunk kiharcolni. Végig nagy vetélytársa voltunk a Barcelonának, azonban a szerencse, mondhatjuk a katalán oldalra ált, hiszen ikszelni tudtak idegenben. Egy érdekes kezdővel mentünk a pályára.

A védelem jobb szélen Ramos, középen Pepe-Carvalho és bal szélen a brazil Marci szerepelt. A többi poszton nem volt semmi érdekes, Xabi párja Khedira volt, míg a csatársorban Ronaldo, Benzema, Özil- Di Maria tündökölt.

A szokásos 4-2-3-1-es alakzattal indultunk neki a meccsnek, az ellenfél pedig a 4-3-3 felállást alkalmazta.

A mérkőzés egy álomkezdéssel indult, Özil talált be Valdés kapujába egy szűk negyedóra elteltével, pontosan a 13. percben. Azonban nem volt túl hosszú ez az öröm, bő 15 perc után David Villa talált be a Iker Casillas kapujába egy védhetetlen lövéssel (az mondjuk tényleg szép volt)! Sokak szerint, legalábbis én úgy gondoltam, hogy egy döntetlennel térünk az öltözőbe. Majd Mourinho beszél a fiaival és a 2. félidő kezdetén rúgunk egy viszonylag korai gólt. Nos ebből a gondolatmenetből az egyik bejött. Méghozzá a 2. félidei korai gól. Azonban a hidegzuhany a félidő előtt már meg volt. A kis növésű nagy focista az ún. Lionel Messi megszerzi a vezetést a gránátvörös-kékeknek, ezzel lelombozva a madridistákat. Azonban szomorkodásra nem volt idő, a 2. félidő elején, az akkor még friss Xabi Alonso kiegyenlített. Az érdekesség az, hogy ugyan Benzema nem szerzett gólt a meccsen, de kiosztott két gólpasszt. A továbbiakban nem esett gól, azonban négy sárga lap került kiosztásra a 2. félidőben.

A meccs végén sokat beszéltünk a történtekről a barátokkal. Nem játszottunk rosszul, de lehettünk volna jobbak is. A katalán uralom legyőzése még váratott magára, azonban nem járunk messze a trónfosztástól.

 

Majd jött a visszavágó, amit értelemszerűen az Fc Barcelona stadionjában rendeztek meg, ami az Üllői úton található, jaj nem! Miket beszélek, pardon! A Camp Nou, vagy Nou Camp stadionba utaztunk el, ami Barcelonában található, az utcát ne kérdezzétek! Szóval eljött a visszavágó napja, amire egy hetet sem kellett várnunk. 14.-e után 17.-én ismét EL Clasico, ezúttal a Barcelona stadionjában. Végtelenül izgatott voltam, már előtte egy nappal. Ugyebár hazai pályán, hazai közönség előtt, ugyan csak ikszelni tudtunk, reménykedtem Joséban és fiaiban, hogy szolgálnak egy kis meglepetéssel a drukkereinek. Nem csalódtam!

 

EL CLASICO 02 A kezdőnk nem sokat változott.A védelem jobb szélén Ramos, középen Pepe-Carvalho és balszélen Marcelo helyett az ifjú Fabio Coentrao szaladgálhatott. Alonso társa maradt a német ISTEN, Khedira. A csatársorunk pedig ugyanaz volt, Di Maria, Özil, Ronaldo, Benzema sorrendben.
Úgy véltem, hogy ha ez a kezdő nem tud kiharcolni egy döntetlent vagy egy trófeát érő győzelmet, akkor egyik kezdő se. A sípot David González Borbalán fújta. A meccs nem kezdődött túl fényesen a fiaink részéről. Negyedóra elteltével egy Messi gólpasszból született meg a meccs első gólja, amit Iniesta érvényesített. A katalán örömünnep nem tartott sokáig, alig öt perc után a portugál világklasszis játékos kiegyenlített. Nem kell ugye leírnom, hogy ki?

De mégis megteszem, Cristiano Ronaldo visszahozta csapatunkat a meccsbe. Csak úgy, mint az első meccsen, megint idő előtt jött a hidegzuhany, ismét a félidő előtt szerezte meg a vezetést a gránátvörös-kék csapat. Méghozzá Messi találatával (nem meglepő), ami nem jöhetett volna létre, ha Piqué nem ad neki egy passzentos labdát. A félidőben tehát 2:1-es katalán vezetéssel mehettünk pihenőre.

A második egyenlítésig nagyon sokat kellett várnunk. De eljött ez a pillanat is, amikor Karim Benzema a Francia Gall kakas talál be Valdés kapujába. Micsoda örömünnep volt a gól után, nem sokkal a hármas sípszó előtt. Sokan már a hosszabbításban és a 11-esekben bíztak. Ám, ezt Fortuna és Messi nem így gondolta. Ők úgy gondolták, hogy még a lefújás előtt, a rendes játékidő letelte előtt két perccel ismét megszerzi a vezetést a Barcelona. Így lett!!

Egy Adriano gólpasszból az Fc Barcelona dicsősége, Cristiano Ronaldo legfőbb riválisa berúgja a 3. Katalán gólt. Ezzel a találattal ismét győzedelmeskedni tudtak felettünk, és ismét ők rabolhatták el előlünk a Spanyol Szuperkupát. A meccs végén még két piros is kiosztásra került, az egyik Mesut Özilnek, a másik pedig a Barcás David Villanak járt. Hozzáteszem, ők ebben a pillanatban a pályán sem voltak, de nem részletezném tovább.

 

A katalán uralom megtörése még váratott magára, majdnem összejött, de csak majdnem, ami kevés egy Barcelona ellen. Szomorú voltam, szomorúak voltunk, mert elhittük, hogy sikerülhet, és majdnem összejött, Fortuna ismét a Barcelona pártjára állt, ismét hatalmas nagy szerencsével tudtak győzni. De előbb-utóbb mindenkit elhagy a szerencsecsillag és előbb, vagy utóbb meg fog törni ez a hibátlan sorozat.

 

Tehát a Szuper Kupa elúszott, a katalán uralom továbbra is él, nem sikerült megtörnünk. Na majd a bajnokságban!

 

Jöjjön tehát a bajnokság!

EL CLASICO 03Végig szinte hibátlanul fociztunk a bajnokság soránAz első vereség a Levante U.D. ellen következett be, ahol fiaink 1:0.ás arányban, kaptak ki. A következő vereségig december 10.-éig kellett várni.
Tudni illik, hogy december 10.-én jött az első klasszikus a 2011/2012-es bajnokságban. A mérkőzést nálunk rendezték. Reménykedni mertünk, hogy az augusztusi összecsapásunk után ismét legalább egy döntetlent ki tudunk harcolni. A mérkőzés előtt 40 ponttal álltunk a tabellán, 3 ponttal megelőzve a legnagyobb vetélytársat egész Spanyolországban, sőt…! A játékvezető a Spanyol Szuperkupa visszavágóját vezénylő David Gonzalez Borbalán volt. Már megint!
A kezdőnket nem más, mint jobbszélen Coentrao, középen Pepe-Ramos, balszélen Marcelo, a középpályát Xabi, Lass alkotta. legelöl pedig Özil, Di Maria, Ronaldo és Benzeme tűnt fel.
Érdekes kezdőnek tűnt. De senki sem erre gondolt, amikor már az első percben Karim Benzema góljával vezetést szerzett a REAL MADRID. A klasszikusok történelmében a legkorábban lőtt gólok közé került be Benzema gólja. Hihetetlen kezdés, azt had tegyem hozzá, hogy ez a gól egy nagyszerű Valdés hibából született. Méghozzá úgy, hogy hátul cicázgatott a Barcelona, majd haza adták a kapusuknak Valdesnek, aki egy rossz mozdulattal Di Marianak adta a labdát, aki rá lőtte, ami kipattant, és Özil elé került, aki rá lőtte, de megpattant egy védőn, majd Benzema elé ugrott a labda, amit Benzema nem hagyott ki. Fél perc után vezetést szerzett tehát a Real Madrid. Az első félidőt uraltuk egy darabig, amíg nem fogyott el a muníciónk, ekkor jött Alexis Sanchez, aki kíméletlenül használta ki a védőink botlását és még a félidő előtt kiegyenlített szeretett csapatának. Így a félidőben 1:1-es aránnyal mehettünk pihenni. Én ekkor szaladtam ki és vettem elő a hűtőből a második lehűtött sörömet. Azonban nem voltam nyugodt. Éreztem, hogy van valami a levegőben, ami megint meg fogja akadályozni, hogy győzelmet érjünk el az Fc Barcelona csapatával szemben. A második félidőben a felpörgött és Guardiola szavaitól megerősödött Barcelona nagyon belekezdett a folytatásba. Alig telt el hét perc a második félidőből és az eredményjelző már egy góllal többet mutatott nekik, mint nekünk. Egy igen balszerencsés körülmény miatt szerzett vezetést a katalán együttes. Xavi 25 méterről megmerte kockáztatni a kapura lövést, miután a labda elhagyta a lábát, az azon nyomban Marcelon irányt változtatott, méghozzá úgy, hogy az előtte elvetődött kapusunk már ne tudjon visszaérni a kapu másik oldalára. Így tehát vezetést szerzett a Barcelona. Még reménykedtünk, de mind hiába. A José Mourinho által felépített gépezet elromlott, összeesett, megbotlott. Nem tudtunk veszélyes helyzetet kiharcolni, nem tudtunk úgy kapura lőni, hogy az veszélyeztesse Valdes kapuját. A 3:1-es végeredmény a meccs vége előtt született nem sokkal, egy pazar beadásból Fabregas jutatta a labdát Casillas hálójába, ezzel megadva a kegyelemdöfést és az újabb vereséget a fiainknak.

José Mourinho
Nem hogy a győzelem, de még a döntetlentől is messze voltunk, Az egyetlen gólunk egy kapus baki miatt jöhetett létre. Valamin változtatnunk kell, hogy ha bajnokok akarunk lenni, és ha meg akarjuk törni a katalán uralmat. A 2011-es idényt az első helyen búcsúztattuk. Amiről van egy statisztika, ami a következő képen szól: A Real Madrid még nem vesztett el bajnokságot úgy, ha az idény felét az első helyen töltötte.

 

Ez egy kis bizakodásra adott okot, hogy hátha nem fog megtörni ez a sorozat. A legutóbbi Clasico után januárban a Copa del Rey negyeddöntőjében még találkoztak a felek.

 

A klasszikuson alul maradt fiaink, nem búsultak. A következő héten a Sevilla csapatához látogattak, ahol egy igen erős 6-2-es eredménnyel mehettek haza a srácok és búcsúztathatták az Óévet és várhatták az újévet. Tehát, a szezon felénél vezettük a tabellát, az első helyen várhattuk az Újévet. Az újévben az első ellenfél a bajnokságban a Granada volt. 5:1-es győzelemmel nyitottuk a 2012-es esztendőt. A január hónapot veretlenül zártuk. Négy meccsünk volt és mind a négy meccsen győztesként kerültünk ki.

Majd következett a február hava, ahol szintén mind a négy bajnoki meccsen győzelmet tudtunk kiharcolni. Így már két hónapja, 9 mérkőzés óta veretlenek voltunk. Azt még azért hozzá teszem, hogy ebben a gyönyörű hónapban indult be ismét a BL, de ez majd később következik.
A Márciusi hónapunk már sokkal zsúfoltabb volt, hat bajnoki meccs várt ránk, megspékelve két BL mérkőzéssel.
A hat bajnoki meccsből, négy mérkőzésen, győztesen kerültünk ki, a maradék két meccsen minket is elért az a bizonyos hullám, ami megingatja a csapat stabilan álló lábait.
Először a Málaga, majd utána rögtön a Villareal ellen nem tudtunk dűlőre jutni, mindkét meccsen csak egy 1:1-es eredmény született. Az érdekesség az, hogy a Málaga és a Villareal gólja is szabadrúgásból született, mily érdekes. Összességében a március hónapot 4 győzelemmel és 2 döntetlennel zártuk, még mindig veretlenek voltunk.
Jöjjön tehát április, a második bajnoki klasszikus időpontja.
Ekkora már szép kis előnyt elherdáltunk, kevesebb mint 5 ponttal vezettük a Tabellát a Barca előtt. MINDEN MADRIDISTA imádkozott a MINDENHATÓNAK, hogy nézzen le ránk és küldjön jó szelet, jó szerencsét. De az EL CLASICO előtt még volt dolgunk bőven, még jó pár csapaton át kellett lépnünk, hogy eljussunk a klasszikushoz. Az első ilyen csapat a Valencia volt, ahol se kapott se rúgott gól nem esett, ebből következtetve tehát az eredmény 0-0 volt. Ismét két pontot eladtunk, így már mindenki KÖTELEZŐNEK mondta a Barcelona elleni győzelmet. ,,Ha legyőzzük őket, bajnokok leszünk, ha nem akkor csak a szerencsében bízhatunk”, hangoztatta sok Madridista, Barcás, semleges futball néző/drukker. A Valencia után a városi riválissal kellett farkasszemet néznünk, ahol mi bírtuk tovább és 4:1-es eredménnyel mondtunk Adios-t nekik. Majd utána a Sporting Gíjont is elpáholtuk, 3 rúgott 0 kapott góllal. Itt már mindenki a hétközi BL elődöntőt és a hétvégi El Clasicot várta.

 

Április 21.-e, az EL CLASICO napja, mindenki lázban volt, mindenki bekészítette a piát, kaját, csajokat,haverokat és mindenki már reggeltől izgatottan várta az esti rangadót.
 

EL CLASICO

 
   

Jöjjön tehát a bajnokság utolsó EL Clasico-ja, ahol jó pár Madridista és rengeteg Barcás Madrid vereséget jósolt. A kezdőcsapatunk tagjait a védelem jobb szélén Arbeloa középen Ramos-Pepe, a védelem bal szélén pedig Coentrao képviselte. A középpályánkat a Khedira- Xabi páros, majd következett a Di Maria- Özil- Ronaldo, Benzema négyes. A Barcelona kezdőcsapatát: Valdes - Dani Alves, Mascherano, Puyol, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Fabregas alkotta.

 


Nagyon jól kezdtünk a mérkőzést, nem hagytuk irányítani az ellenfelet, legalábbis az első félidő végéig. 

Az első gólig csak 17 percet kellett várni, amit mi szereztünk meg Khedira által. Di María szögletét Pepe fejelte kapura, azonban Valdes még védeni tudott, így a bogyó Puyol elé érkezett, majd Khedira bekotorta a játékszert a Barca kapujába, megszerezvén ezzel a vezetést a vendégeknek. 0-1!


A Barcát kicsit megfogta a bekapott gól, de gyorsan magukra találtak az egyre erősödő esőben. A 26. percben Messi tálalt egy fantasztikus labdát Xavi elé, aki azonban Casillasba lőtte azt. A félidő közeledtével a Real egyre inkább beszorult kapuja elé (kivéve egy Özil szólót), azonban sokkal inkább tűnt szervezetten, mint elkeseredetten védekező együttesnek a Királyi gárda. Nem esett több gól az első félidőben, így a Real Madrid előnnyel vándorolhatott az öltözőbe, amire 2007 óta nem volt példa.

A második játékrészben a Barca ott folytatta, ahol abbahagyta, és a Real kicsit zavarodottabbnak tűnt. Nyomasztó (ám impotens) mezőnyfölény, és vaktában előrevágott labdák jellemezték a játékot a mérkőzés ezen periódusában.

Guardiola változtatni akart a meccs képén, így a 69. percben a Chelsea ellen kisebb sérülést összeszedő (?) Alexis Sánchezt cserélte be a fáradtan játszó Xavi helyéreNyerő cserének bizonyult ez a döntés, hiszen 2 perc múlva a chilei támadó egyenlített. Tello lövését bravúrral védte Casillas, majd a belőtt labda már-már kabaré szinten pattogott össze-vissza, éppen Sanchez elé, aki fél méterről bekotorta a tehetetlen Casillas mellett a labdát. 1-1! A Barca egy nagyon szerencsés góllal egyenlített, de nem mehetünk el a tény mellett, miszerint Khedira góljában is nagy szerepet játszott Fortuna. Az egyenlítő gól után a szurkolók szeme előtt a már-már szokásos kép pergett le: a góltól megélénkült Barca játék, elkeseredett Real védekezés, végül bekapott gólok, és vereség...

 

...Cristiano Ronaldo azonban nem így gondolta. A kezdőrúgást követő percben Özil fantasztikus labdát passzolt a Barca védelem mögé, melyet Ronaldo egy kisebb igazítás után Valdes mellett elegánsan a hálóba pöccintett. 1-2!

A négyperces hosszabbítás letelte után Mallenco lefújta a mérkőzést, és a Real Madrid játékosai egymás nyakába borultak a Camp Nou gyepén: Mourinho irányítása alatt először sikerült a rendes játékidőben két vállra fektetni az ősi riválist, ráadásul egy igen fontos mérkőzésen. Az elmúlt hetekben igencsak megcsappant Real pontelőny így ismét 7 pontosra duzzadt, és ez a győzelem akkora mentális lökést adhat a csapatnak, ami - merjük kimondani - kitart a bajnokság végéig, és 3 év után ismét bajnoki címet ünnepelhetnek a Blancók a Cibelesen!

 

 

 

2008 május 7. Ez az a dátum, amikor a Real Madrid utoljára győzedelmeskedni tudott az FC Barcelona felett rendes játékidőben, és már kezdett kialakulni bennünk a híres-nevezetes Atlético-szindróma: „Na majd most megmutatjuk nekik!" - pár óra múlva pedig: „Majd legközelebb sikerül!". De a betegségnek ezennel vége, legalábbis egy darabig biztosan. Így tehát sikerült legyőznünk azt a bizonyos ördögöt, az Fc Barcelona csapatát, akik álmunkban se hagytak békén minket. Reméljük, hogy most már betudtuk bizonyítani, hogy igenis mi is felnőttünk a feladathoz.

EZ a győzelem nagy lelkierőt adott a csapatnak és ugyanakkor a szurkolóknak is, már nagyon régóta vártuk ez az érzést. Mekkora örömünnep követte ezt a győzelmet, elmesélni sem tudom. MINDEN NEM JÓZAN MADRIDISTA szurkoló extázisban ünnepelte ezt a győzelmet legyen az spanyol nemzetiségű, angol, japán, kínai, amerikai vagy éppen MAGYAR.

 

A Barca után még a Sevilla várt ránk, de nem szállt el a fejünk a Barca elleni győzelem után, 3:0-s győzelemmel kerekedtünk föléjük.
Már mindenki nagyon várta az utolsó hónapot, a májust, hiszen már csak három meccs és egy karnyújtásnyira voltunk a bajnoki győzelemtől. Mind a három meccsen győzni tudtunk, így a mágikus 100 pontot is betudtuk zsebelni, ami hatalmas statisztika.
 

 

No de jöjjön akkor a 2011/2012-es bajnokság statisztikája.


38 lejátszott mérkőzés, 32 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség. Továbbá, 121 lőtt gólt szereztünk és 32 gólt kaptunk. Ronaldo 46, Higuain 22, Benzema 21 gólt szerzett. A legtöbb gólpasszt Özil osztotta ki szám szerint 16-szor hozta helyzetbe úgy csapattársait, amiből gól született. Özil mögött Di Maria –C.Ronaldo(12) , majd Kaká aki hét gólpasszt osztott ki.

 

Továbbá még érdekességek:
 

A szezon első góljaESP Imanol Agirretxe (Real Sociedad) a Sporting de Gijón ellen 34:05-nél (2011. augusztus 27.)

A szezon első tizenegyeseESP Miguel de las Cuevas (Sporting de Gijón) a Real Sociedad ellen 68:56-nál (2011. augusztus 27.)

A legkorábban szerzett gólESP Michu (Rayo Vallecano) a Real Madrid ellen 14 mp elteltével (2011. szeptember 24.)[

Legkésőbb szerzett gólESP Apoño (Zaragoza) az Atlético de Madrid ellen a 95. percben (2012. március 25.)

Legkésőbb szerzett gólESP Apoño (Zaragoza) az Atlético de Madrid ellen a 95. percben (2012. március 25.)

Legnagyobb gólkülönbség8 gól
Barcelona 8–0 Osasuna (2011. szeptember 17.)

Legtöbb szerzett gól egy mérkőzésen8 gól
Barcelona 8–0 Osasuna (2011. szeptember 17.)

egtöbb szerzett gól vesztes csapat részéről3 gól
Valencia 4–3 Racing Santander (2011. augusztus 27.)
Betis 4–3 Zaragoza (2011. szeptember22.)
Levante 3–5 Rayo Vallecano (2012. február 19.)
Barcelona 5–3 Granada (2012. március 20.)

Első öngól a szezonban:  
Roberto Soldado (Valencia) a Racing Santander ellen, 5:53-nál (2011. augusztus 27.)

Legtöbb gól egy játékostól egy mérkőzésen4 gól
Lionel Messi (Barcelona) a Valencia ellen (2012. február 19.)
 Lionel Messi az Espanyol ellen (2012. május 5.)
Mesterhármasok:
 Roberto Soldado (Valencia) a Racing Santander ellen (2011. augusztus 27.)
Cristiano Ronaldo (Real Madrid) a Zaragoza ellen (2011. augusztus 28.)
Lionel Messi (Barcelona) az Osasuna ellen (2011. szeptember 17.)
Radamel Falcao (Atlético de Madrid) a Racing Santander ellen (2011. szeptember 18.)
Cristiano Ronaldo a [Rayo Vallecano]] ellen (2011. szeptember 24.)
Lionel Messi az Atlético de Madrid (2011. szeptember 24.)
Gonzalo Higuaín (Real Madrid) az Espanyol ellen (2011. október 2.)
Gonzalo Higuaín (Real Madrid) a Betis ellen (2011. október 15.)
Cristiano Ronaldo a Málaga ellen (2011. október 22.)
Lionel Messi a Mallorca ellen (2011. október 29.)
Cristiano Ronaldo az Osasuna ellen (2011. november 6.)
Cristiano Ronaldo a Sevilla ellen (2011. december 17.) 
Radamel Falcao a Real Sociedad ellen (2012. január 21.)
Lionel Messi a Málaga ellen (2012. január 22.)
Fernando Llorente (Athletic Club) a Rayo Vallecano ellen (2012.január 28.)
Cristiano Ronaldo a Levante ellen (2012. február 12.)
Lionel Messi4 a Valencia ellen (2012. február 19.)
Kalu Uche (Espanyol) a Rayo Vallecano ellen (2012. március 11.)
Roberto Soldado (Valencia) az Athletic Club ellen (2012. március 18.)
Lionel Messi a Granada ellen (2012. március 21.)
Cristiano Ronaldo az Atlético de Madrid ellen (2012. április 11.)
Lionel Messi a Málaga ellen (2012. május 2.)
Lionel Messi4 az Espanyol ellen (2012. május 5.)
Leggyorsabb mesterhármas:
Cristiano Ronaldo a Levante ellen, 12 perc és 12 másodperc alatt

 

Szóval ez volt a 2011/2012-s szezon évértékelőjének első része, nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad!


Nagyon jó bajnokság volt, egy hasonlót várok a következő szezonban is, és nagyon örülnénk ha címvédőként ismét sikerülne elnyerni a kupát, melléje pedig a 10. BL trófeát.

Nos, hamarosan ismét jelentkezek, legyetek jók!

HALA MADRID!