Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal

ELKÖLTÖZTÜNK!!!

Üdvözlünk minden kedves szurkolót, olvasót és követőt!

Ezúton tájékoztatunk minden kedves olvasót, hogy elköltözött a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal székhelye. Ha továbbra is velünk szeretnének tartani, akkor üssék be a keresőbe a következő címet és mentsék el a könyvjelzők közé.


Továbbra is érdekesebbnél, érdekesebb cikkek lesznek terítéken, csakis a szurkolók, olvasók kedvéért. Megköszönjük a hatharom.hu-nak hogy szolgáltatta nekünk a blogot, búcsút veszünk egymástól, de az olvasóktól nem, tessék megtekinteni új blogunkat:

www.rmcf-szurkoloioldal.blogspot.hu

 

Tartsanak továbbra is a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldalával.

Ágyő! 

Címkék:

Izgalom nélküli, azonban fölényes győzelem a 10. fordulóban- Real Madrid- Zaragoza: 4-0

 

Ismét gól gazdag győzelemben részesültünk, bár nem játszottunk hibátlanul, de a gólok csak úgy özönlettek ma este a Santiago Bernabéu stadionban.


Bővebben...

Mi történt Októberben?

Havi összegzés, visszaemlékezés, majd értékelés. Mi történt Októberben?

 


Bővebben...

BEHARANGOZÓ: Real Madrid - Zaragoza

Ez már a bajnokság 10. fordulója, a Zaragoza csapatát fogadjuk „családi fészkünkben”, reménykedve abban, hogy otthon tudjuk tartani a 3 pontot, ezzel lépést tartva a listavezető katalánokkal szemben.

 


Bővebben...

VÉGE: Könnyed győzelem a Kupában, Alcoyano - Real Madrid 1-4

Egy újabb pipa került elmentésre, lépjünk tovább és koncentráljunk a szombati Zaragoza elleni mérkőzésre. De előtte még foglalkozzunk egy kicsit az Alcoyano elleni összecsapással.

 


Bővebben...

BEHARANGOZÓ: Alcoyano - Real Madrid

Hét közben sem maradunk Real Madrid meccs nélkül. A Királyi Gárdának a Copa del Rey 16 közéjutás a tét, ha nevezhetjük annak.


Bővebben...

BEHARANGOZÓ: Borussia Dortmund - Real Madrid C.F.

Sziasztok, egy új blogszerkesztő vagyok az oldalon,Dreadonak hívnak, remélem tetszeni fognak a blogjaim.

Talán a 2012/13-as év Bajnokok Ligájának legerősebb csoportja a D csoport. 
Mourinho csapata rossz formában kezdett a szezonban, ámbár mára olyan szinten összeszedte magát, hogy utóbbi 5 mérkőzésén , 4 győzelmet és 1 döntetlent tudhat maga mögött.
 

Bővebben...

VÉGE: Real Madrid - Celta Vigo 2-0


Könnyen emészthető győzelmet aratott hazai környezetben a Királyi Gárda. Ronaldo tovább folytatja a "minden csapatnak legalább egyszer betalál" expedíciót.

 


Bővebben...

BEHARANGOZÓ: Real Madrid - Celta Vigo


"Gödörben a Királyi Gárda, 3 védőbástya romokban. " Körülbelül így lehetne felvázolni a helyzetet. Nem szerencsés helyzet, de a Celta ellen még így is nyerni kell, muszáj, kötelező. Tovább kell menetelni a tabellán.


Bővebben...

Problémák itt, sérülések ott, José pedig nagy gondban.

A válogatott kötelezettségek után, vissza a profi csapatokhoz. DE HOGYAN?
Nagy probléma tornyosul a Királyi Gárda elé. Három védőt és egy védekező középpályást kell nélkülöznünk az elkövetkezendő pár hétben. José a fejét töri, mi pedig az asztalt. 

 


Bővebben...

A Mérlegnyelve középen maradt. Fc Barcelona - Real Madrid 2-2

Maradt a 8 pont hátrány a Barcelona ellen. Messi és Ronaldo rivalizálásáról szólt az egész meccs, és ők sem tudtak a másik fölé kerekedni. Idegenben végül is, elfogadható ez az eredmény, de azért szép lett volna az a győzelem.

 


Bővebben...

BEHARANGOZÓ: Fc Barcelona - Real Madrid

El Clásico, milyen gyönyörű szó. Mindenkinek mást jelent, mindenki nagyon várja, mindenki extázis hangulatban van, már 3 -5 nappal a meccs előtt. Valakinek a sok gólt, a nagy harcot, a küzdelmet, a színészkedést jelenti. Az egyik barátom nagymamájának mondjuk egy spanyol étel jut egyből az eszébe, erről a szóról, kifejezésről. A sör bekészítve, mi már extázisban vagyunk, de most jöjjön a beharangozó, holnap pedig az El Clásico.
 


Bővebben...

Itt a vége, fuss el véle. Ajax Amsterdam - Real Madrid 1-4

Könnyed mérkőzésen vagyunk túl, nincs más hátra, mint várni a vasárnap esti klasszikust. Ronaldo mesterhármast szerzett, Benzema az év gólját (?) rúgta ma. 

 


Bővebben...

BEHARANGOZÓ: Ajax Amszterdam - Real Madrid

Szerdán ismét Bajnokok Ligája várja a fehéreket, ezúttal az Ajax csapata ellen. Papíron ugyan könnyebb ellenfél, mint a City, de a papírforma bármikor felborulhat. 

 


Bővebben...

Tovább, tovább elindultunk a siker útján. Real Madrid - Deportivo La Coruna 5-1

Gól gazdag mérkőzésen vagyunk túl, Ronaldo mesterhármast szerzett, Modric egy oltári passzt adott Di Maria-nak, Xabi szabadrúgásából, Pepe fejelt a Deportivo kapujába.

 


Bővebben...